Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0533 14:02:07
EUR 36.2720 14:02:07
USD 34.4384 14:02:07
ALTIN ONS $2563.9500 14:02:07

Grafiği gönderen: V_For_Vendetta__

Farmasyonu uyarlar isek böyle bir tablo çıkıyor.

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Leon_the_professional ()

Aynen dostum hayırlısı olsun. Sana da iyi günler.

Guclu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Guclu ()

İzleyip görelim :)) sağlıklı günler dilerim dostum ...

Leon_the_professional için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Leon_the_professional ()

Rica ederim ben şimdilik full TL deyim. Dolardaki olası düzletme şayet gerçekleşirse bu sefer Aud alacağım. Petrol fiyatları nedeni ile bir hayli düştü henüz almadım izliyorum ama dolarla işim kalmadı artık. paritesi dipte olan dövizleri takip ediyorum.

@Guclu dedim ya ben alıma satıma karışmam. Bak geçen geldim düzeltme gelebilir diye uyardım 6,60 TL civarı 1 hafta sonra 24 Krş düştü. Ben karışmam :) Ustalar bilir.

Son$bükücü_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Son$bükücü_ ()

Çok haklısın mantıklı konuşmuşsun dostum burdan oyuna giren büyük risk alir

0BeğenmedimŞikayet

Guclu ()

Almak için değil kalan % 50 nin peşindeyim :) dostum

2BeğenmedimŞikayet

Leon_the_professional ()

Şimdi ben 5,95 TL de oraya ne düşündüysem paylaştım 6,70 civarı hedef verdim. Buralardan bence 6,35 ile 6,40 arası düzletme gelebilir diye düşünüyorum. Ben bu seviyeden dolar almam. Kimseye de al sat demem , ama ban hiç bir kuvvet bu seviyeden dolar aldıramaz.

1BeğenmedimŞikayet

Guclu ()

Nereye kadar gerileyebilir öngörün nedir ?

0BeğenmedimŞikayet

Leon_the_professional ()

Selam dostum . Öyle durur :) Dipte iken de düşecek gibi duruyordu :) Ama çıktı. Şimdi de çıkacak gibi durur 3-5 krş daha oynar sonra düzletme gelebilir. Tabi ben formasyona göre konuşuyorum. Bizim millet görmeden inanmaz :) Ama bence buradan çok fazla yol alamaz düzletme gelebilir.

1BeğenmedimŞikayet

Guclu ()

Hoşgeldin dostum.. bende 6.65 den %50 çıktım ama halen gidecek gibi duruyo :))

2BeğenmedimŞikayet

Leon_the_professional ()

Şu kırılırsa bu olur bu kırılırsa sa şu olur :) Ben 6,45 TL den aldığımı da 6,64 TL den sattım. Yani şu grafikten iki defa yararlandım kendi adıma. İlki 5,56 TL alış ve 6,42 TL satıştı zaten . Ama ilk kademe çıkış sanki miladını doldurdu gibi grafikteki kadar olmasa da bir düzletme gelmesi lazım gibi geliyor bana.

1BeğenmedimŞikayet

V_For_Vendetta__ ()

Ekli grafikte 6,70 TL hedefi öncesi 6,15-6,20 TL arası düzletme bekliyorum. Ben 6,15 ile 6,20 TL arası belki kısmı satış yapabilirim ama % 100 oranında 6,70 TL de satmayı planlıyorum.

1BeğenmedimŞikayet

couto ()

Gunaydin hocam mutlu tatilleriniz olsun.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum