Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0524 16:28:19
EUR 36.4238 16:28:19
USD 34.5848 16:28:19
ALTIN ONS $2686.0200 16:28:19

Grafiği gönderen: DOW

BIST100 hakkındaki düşüncelerimi aşağıdaki grafikte yazdım.
Kişisel Görüş ve Tahminimdir. Y.T.D.

BIST 100 20200112 W Haftalık,

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Erdal2626 ()

12 ocak tarihli paylaştığınız bist 100 deki 124.000 görülüp tekrar 121.531 desteğini test etti ve kapanış 122.144 gibi oldu oradaki senaryonuzda göre tekrar asıl yükselişi BU noktadan itibaren yapacağını mi düşünüyorsunuz. Beklenen 130.000 ve ustunu bu noktadan itibaren mi olur? Şu an herkes bist te düzeltme bekliyor. Bu gün ki olayı gün içinde düzeltme olarak mi düşünmeliyiz. borsa aşağı geldikçe tekrar alımla karşılaşıyor. Bu hafta içersinde baya bir gel bir yaptı borsa. Küçük kar realizeleri geliyor. Ben de tutmaya devam ediyorum elimdeki isctr hissesini. Sizin yorumlarinizi gördükçe daha fazla güven veriyor. Kısa vadeci değil uzun vadeci olmayı öğrettiniz. En fazla iki satim ve iki alim yaptım. Sermayem baya arttı. Tesekkurler abi. Saygilar

4BeğenmedimŞikayet

DOW ()

@Erdal2626 , Yukarıya doğru uzanan kırmızı çizgili üçgen Yükselen Takozdur ve bu Takoz geçen hafta sonunda yukarıya doğru geçilmiş olup, benim tedirginliğim bu nedenle yok oldu.
Yükselen Takoz yukarı geçilerek, Yükselen Paralel kanala girilmiş oldu :)
Bu nedenle Tedirginliğim azaldı, yerine Yükseliş Umudum arttı :)

Dolar ve Gram konusunda yazdıklarınız, düşüncemi yansıtıyor.
ONS da beklenen yükselişten önce geri çekilir ise ? Bu konulardaki Tahminlerim de tutabilir.

Borsa da yabancılar her zaman vardır. Tek fark Borsa diplerinde pozisyon arttırırlar, Borsa zirvelerinde pozisyon azaltırlar. Tamamen çıkmazlar. Borsayı yönetirler.
Hatta bir endişem var, Borsa yoluyla kıymetli hisseler ele geçiriliyor da olabilir. ! ? x :(
Birçok hisse senedi son yükselişlere rağmen Dolar bazında çok ucuz seviyelerdedir.

Son alıcılar genellikle Borsa cazibesine son anda katılan, küçük ve bilgisiz borsa yatırımı heveslileridir.

1BeğenmedimŞikayet

Erdal2626 ()

Biat 100grafiğinde 3000 puan yukarı 3000puan aşağı dersek 115 932 ile 2018 zirvesi arasında yukselen trendde yatay bant diyebilir miyiz? Galiba grafigi doğru yorumlamismiyim. Grafik okumada bana güzel şeyler ogrettiniz saygılar.

1BeğenmedimŞikayet

Erdal2626 ()

Bist 100 12 ocak tarihindeki grafiginizde GAP1 ve GAP 2 diye isaretlediginiz yerlerdeki boşluklar yukarı trend de ise tekrar aşağı inip doldurur mu yoksa piyasa yapicinin hedefindeki rakama doğru yükselir mi. SUAN çok güzel olumlu bir hava var borsada. Özellikle kısa vadede short acanlarin canını yakmaya devam ederler mi. Tabi ki ne olacağını bilemeyiz. Borsa için suan yükselen trend de olduğunu düşünüyorsunuz galiba.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum