Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1417 02:25:51
EUR 43.5233 02:25:51
USD 38.0932 02:25:51
ALTIN ONS $3327.7750 02:25:51

Grafiği gönderen: Çakırusm

Gümüş ons soran arkadaş için paylaşıyorum bak üstadım son kırmızı mum bugünü temsil ediyor ne kadar çıkmış sonra nasıl çakılmış bunun başına gelen altın onsada oldu mum ister aşağa ister yukarı iğne şeklinde yükseliş yada düşüş yapıyorsa bu çok sağlıklı yükseliş değil yani satış vaktinin gelmesini söylüyor mavi olan bant Bollinger bandı diyoruz bu bantta daralmalardan genişlemelerden bir nevi sat sinyali arıyoruz günlük mumları sayarım trend bulmaya çalışırım iki haftayı geçen aşırı daralmalarda bir patlama beklerim mavi şemanın içinde ki gri şema trend arar trend normalde bozulmamış trend yukarıyı gösteriyor ama ara düşüşler seni yanıltmasın düzeltmeler olmak zorunda bazı teknikçi arkadaşlar mum çubuklarının şeklini takip eder bende onlardan sayılırım profil bölümümde 2 gün önceki yorumlarıma bakarsan altını n onsumda iğnesi yüzünden düşüş bekliyordum ama emin olmama rağmen sırf iran abd savaşı çıkacak diye bildiğimden şaştım
Teknik analiz fiyatın tam nolucağını bilmez sadece yön tayin eder malasef savaş rüzgarına kapıldığım için teknik çalışmadı sandım size tavsiyem zararına satış yapmayın yön kırılmamış aşağa trend oluşmamış yukarı trend devam ediyor ara düşüşlere itibar edilmez gab boşluğu sonuçta bu size al sat tavsiyesi değil illa gümüş ons yukarı çıkar demiyorum grafik çizemem lazım yön yukarıda trend bozulmamış diye bilirim sadece dostum trendler uzun sürebilir 10 gün 20 gün kısa pozisyon trendleri asıl ana trend zaten hep yukarı

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Bican ()

Son mumdan önceki iki ve üçüncü mumlarda iğne fazla yukarı ve iğnesiz mum zamanın yaklaştığını söylüyor doğru mudur

0BeğenmedimŞikayet

miilat ()

Bu bolingeri içindeki çizgiler. Hangi bbandı göstergesi de çokıyor

1BeğenmedimŞikayet

sinyorhakan ()

usta ellerine sağlık bizleri düşünüp zamanını harcadın hakkını helal et

0BeğenmedimŞikayet

enderbey ()

Yav kral burda hepsini soylemissin tsklrde bize bir sonuc ver gozunu seveyim cok karisik yorumlarin bu grafige gore gumus dusecek mi yukselecek mi bunu soyle bari

0BeğenmedimŞikayet

Sadribaba ()

Maşallah dostum yazar falan mısın sen ? Çok da yorma kendini ve destan yazdırmış sana piyasa baksana

0BeğenmedimŞikayet

mucizem34 ()

Ellerine saglik kardes

0BeğenmedimŞikayet

Sirfadam ()

Hocam emeğinize saglık
Size zahmet olmassa platin ons a 1 günlüge bakaraktan Bir tobo oluşumu görüyormusunuz?

0BeğenmedimŞikayet

alametidünya ()

Arkadaş roman yazaydın keşke

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Hayırlı geceler...3
  • Fart 15. Tur4

• Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum