Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
9BeğenmedimŞikayet
VYaman ()Alt mesaj; özellikle " eğitim amaçlı, formasyon beklentisi içine girilmeye örnek ve bu formasyon ihtimaline göre de short pozisyonu alımı nasıl yapılmalı" temalı bir çalışmaydı!
işin bu kısmı "teknik bakış, formasyon ihtimali" ni kapsıyor oysa işin bir de " temel analiz" kısmı var; akşam 10 da son fed faiz kararı tutanakları yayımlanacak. Bizler kolay unutanlar olarak tekrar hatırlama adına o günkü fiyat hareketlerine bakmalıyız.. son fed faiz kararı ons için pozitif fiyatlama oldu.. sorulması gereken:
- ons bugün " teknik bakış yada formasyon beklentisi" kapsamında düşmemesi akşam ki tutanakları fiyatlaması yüzünden olabilir mi?
- obo beklentisine giren biri için bu formasyonun bozulma ihtimali tutanaklar yayımlanınca gerçekleşebilirmi?
- hangi fiyat üzerine park ederse alım/satım yaparım?
DESTEK DİRENÇ:
30 dk lık grafiğe göre
Pivot
1523
Canlı kur
1521
Destek direnç
1528
1525,5
1523
1516
1510
1507,5
@Sprboy elbet o rakamdan full değilsin.. ben kendi pozlarımı 1523 seviyesinden kapattım ve alttan alım fırsatı kovalıyorum.. YTD
@Melike_ela @Madboy @Kral37Bey
@Zazaselo 1520 o formasyon ihtimalini çöp yapmaz.. çöp için; en az 1528 ve üstüne park edip, yükselişe devam etmeli. formasyon devamı için de 1515 e kadar düşüş ve sonrası yatay; ardından da hacimli düşüşe ihtiyacı var. 1520 nin benim gözümde zerre değeri yok!
0BeğenmedimŞikayet
Sprboy ()1545 den terste biri olarak satıp alttan alım mi kovalamak mantıklı sizce? @ekonomi_kamu
0BeğenmedimŞikayet
Melike_ela ()Yeni yıla tl ile girdim hocam inş alım fırsatı verir hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kral37Bey ()dönüş baslıyormu dyorsunuz yaman hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
0zk ()Merhaba usta,
Konusu açısından eğitim zamanlaması ideal olmuş:))