Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Neşedertaşk ()Milletimize hayırlı uğurlu olsun.
Yıllarca milletin iliğiğini sömüren Batının montaj taseronları utansın.
Yerli sanayimizi doğmadan boğup öldüren seyis müsveddelerine hakkımız helal olmasın.
Bu milletin asil çocukları bundan önce olduğu gibi şimdi de büyük işler başarmaya hazır.
Bu duygular içinde gözyaşları içinde izladim ekranı.
0BeğenmedimŞikayet
seferad ()süper görünüyor keşke birde yolda gidişini görseydik iyi olacaktı
2BeğenmedimŞikayet
sessiz38 ()Gerçekten mükemmel gözüküyor emeği geçenlerden Allah razı olsun inşallah en kısa sürede seri üretime geçilir. Düşman çatlatan özellikleri var
3BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Vatana millete hayırlı olsun allah tekerine taş değdirmesin.
1BeğenmedimŞikayet
BLACK_MONEY ()istemezükçülere güzel cevap olmuş, tebrikler
2BeğenmedimŞikayet
fanuba10 ()Admin tebrikler , ülkemiz adına böyle güzel faaliyetlerin devamını diliyorum , bu atılan adımı inşallah bu milletin evlatları daha ilerilere taşırlar , bizede bu hizmetlere çamur atmak değil desteklemek düşer saygılar
3BeğenmedimŞikayet
etacarter ()@admin tebrik ediyorum bu paylaşımını
0BeğenmedimŞikayet
MesutP ()Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Uzman16 ()Kesinlikle admin. Bayıldım tüyler diken. Gurur budur umarım devamı gelir