Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0513 22:15:00
EUR 36.3751 22:15:00
USD 34.5773 22:15:00
ALTIN ONS $2620.3200 22:15:00

Grafiği gönderen: hunter43

Merhabalar...

HAFTALIK Gümüş/TL tfx ekran grafiğine göre derin düşüşlerde bazı dikkat çekici noktaları paylaşmak istiyorum.

01/05/2017
Bolinger orta band, parabolic ve süper trend kırılmış, BOLINGER ALT BANT' dan dönmüştür.

04/12/2018
Bolinger orta band ve parabolic kırılmış olup, SÜPER TREND çizgisinden dönmüştür.

26/02/2018
Bolinger orta band ve parabolic kırılmış, SÜPER TREND çizgisinden dönmüştür.

23/07/2018
Parabolic kırılmış, BOLINGER ORTA BANT' dan dönmüştür.

15/10/2018
Bolinger ve parabolic kırılmış, SÜPER TREND desteğinden dönmüştür.

04/11/2019 - Güncel
Bolinger ve parabolic kırılmış olup, canlı canlı SÜPER TREND 2,9361' dir:)

Buyrun alın GÜNLÜK EMA 200' den...:)))

Kur şu na haftalık bolınger 3,1494 Altın dadır ve geçen haftadan kapanış yaparak direnç haline gelmiştir.

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

6BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Merhabalar...

Geçen hafta yazdığımız alt yoruma ilavedir, haftalık olan iki ayrı grafikteki BB alt bant ve Süper Trend (en alt mavi ve yeşil çizgi) ile BB orta band ile 8 ema (ortadaki sarı ve eflatun çizgi) birbirine yaklaşımını karşılaştırınız. Eflatun 8 ema ve sarı BB orta bantı aşağıya keserse beklentimizde büyük aşama kaydedileceğini düşünüyorum.

Geçmiş dönemlerde alt yorumda belirtmiş olduğum tarihlerde, kur BB orta bant ve parabolic desteğini 6 kez aşağıya kırmıştır. Bunun sonucu olarak kırılımın 4'ünde kur Süper Trend desteğine kadar, 2'sinde ise BB alt bant desteğine kadar gerilemiştir. Şu anda bu belirttiğim BB alt bant ve Süper Trend'in geçen hafta araları daha açık iken, izlemekte olduğum bir şey var diye İMA hocaya bahsetmiştim, bu hafta birbirlerine çok yaklaşmışlardır. Haftaya tekrar baktığımızda bakarsınız tamamen birleşmiş ve 8 ema BB orta bandı aşağıya kesmiş olur.
Kim bilir...

Bu hafta

Geçen Hafta

Gram Altın için hunter43 (1 hafta önce)

Merhabalar...

HAFTALIK Gümüş/TL Tfx ekran grafiğine göre derin düşüşlerde bazı dikkat çekici noktaları paylaşmak istiyorum.

01/05/2017
Bolinger orta band, parabolic ve süper trend kırılmış, BOLINGER ALT BANT' dan dönmüştür.

04/12/2018
Bolinger orta band ve parabolic kırılmış olup, SÜPER TREND çizgisinden dönmüştür.

26/02/2018
Bolinger orta band ve parabolic kırılmış, SÜPER TREND çizgisinden dönmüştür.

23/07/2018
Parabolic kırılmış, BOLINGER ORTA BANT' dan dönmüştür.

15/10/2018
Bolinger ve parabolic kırılmış, SÜPER TREND desteğinden dönmüştür.

04/11/2019 - Güncel
Bolinger ve parabolic kırılmış olup, canlı canlı SÜPER TREND 2,9361' dir:)

Buyrun alın GÜNLÜK EMA 200' den...:)))

Kur şu anda haftalık bolınger 3,1494 altındadır ve geçen haftadan kapanış yaparak direnç haline gelmiştir.

https://altin.in/hunter43

0BeğenmedimŞikayet

magnetic ()

Sn avcı,
Td sequential de (by kıvanc fr3762) 4 saatlikte M13 alış mumu oluşmak üzere bakıp yorumunuzu yazabilir misiniz. Ben resim atamadığım paylaşamadım.

0BeğenmedimŞikayet

Montajcı ()

Süper bi istatistlik emiri biraz da aşagı çekiyim bari sen nettin emirleri abi

0BeğenmedimŞikayet

paravir ()

gümüş alımı için düşüşü bekliyordum.. o zaman yine beklemeye devam.

0BeğenmedimŞikayet

îMâ ()

Hocam o benim B planımdı, şimdi öyle gözüme gözüme atınca 3.04-08 arası alım hevesim bile kaçtı yine.. :|

0BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Arkadaşlar biliyorum bu yazdıklarım birçok kişi de SOĞUK DUŞ etkisi yaratacak, şimdiden özür diliyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Bozkurt09 ()

Elinize saglik hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum