Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
BOZKURT0027 ()Ben yenisini paylaştım tabi bunu görmemiştim ama birinin daha paylaşmış olması beklentimi kuvvetlenirdi :))
0BeğenmedimŞikayet
Frankurt_am_main ()Artık yükselecek mi o zaman haftaiçi 54 e degdikten sonra
1BeğenmedimŞikayet
Suzan401 ()Evet hatırladım bu grafiği tebrik ederim.
0BeğenmedimŞikayet
HarunDost ()Sırada 1550 mi var grafiğe göre?
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Şimdi 1454 mi bekleniyor sonra yukarı dönüş mü tamamen aşağı uçurum mu
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Halil hocam insallah devamıda gelir.
0BeğenmedimŞikayet
muhammed254 ()usta senaryo umarım böyle olur :) çok düşmese bize yeter dolar kurunu daha fazla 6 lira altında tutmalrı zor
0BeğenmedimŞikayet
Mstfaaa ()çıkış mı başlıyo
bilal_33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mamitek ()Merhaba. Size biley sormak istiyorum fikrinizi almak için, dolardayım ben ve parite yapmak mantıklımı? Parite çok düştü. Şimdiden teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
bilal_33 ()Elıne saglık suan C dalgası yanı düşüş bitti