Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
1BeğenmedimŞikayet
Ambarcı ()Kardeşim güncel bir ons yorumu alalım senden çünkü mal acayip bir yerde ve ciddi sıkışmış durumda senin fikrin nedir?
Hakan_oz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aresn ()Bu haftada düşüş devam daha düzeltmeyi tamamlayamadı 1722 tahminim
Merkezben için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Merkezben ()$ bu hafta ne olabilir
")
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kaybetmemişizdir ins.
Sanırım "azizin azizliğine uğradı" biraz dinlensin gelir
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Hakan beyi de kaybettik sanırım. 3 haftadır yollarda... Şu onslara bi yukarı doğru grafik çizse dimi!
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam nerelerdesiniz değerli yorum ve grafiklerinizi özledik
Hakan_oz için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Hakan_oz ()@Aziz7117 bey, O dönem 1480 lerde iken grafikte 1760'lı rakamların hedefinde olduğunu paylaşmıştık.
Hakan_oz (2019-10-13 23:49:58)
Ons
https://yorum. altin.in/konu/17194788- ytd
0BeğenmedimŞikayet
Forecin_gh_school ()Değerli kardeşim Hakan, Sürekli paylasmani isteyebilir miyim. Yeni gelen arkadaşların görmesi Yatırımlarını bu hususta yapması için.
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Forecin_gh_school ()Al- sat yapan arkadaşlar, bu grafiği takip etmesinde fayda var. Gayet rahat okuyabilen bir grafik.
0BeğenmedimŞikayet
equus1001 ()Bu çekilen çizgiler neye göre çekilmiş İlk defa böyle bir şeye rastladım, mumlar sağlı sollu değilmiş.
0BeğenmedimŞikayet
İplikçi ()Eline sağlık başkan ben bu benzerliği geçen ay söylemiştim aynı hareketi yukarda yapar diye.
0BeğenmedimŞikayet
Forecin_gh_school ()Grafiğin gayet mantıklı sevgili kardeşim. İstediğim grafiği paylasmişsin.
0BeğenmedimŞikayet
Görünen ()Canını sıkma kardeşim ben like verdim onun dislikesi boşa çıktı