Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0459 11:04:09
EUR 36.1957 11:04:09
USD 34.5843 11:04:09
ALTIN ONS $2669.7700 11:04:09

Grafiği gönderen: strategicaltrade

Soranlar için alım yapmadım ve yapmayı da düşünmüyorum şu an için. En azından alttaki grafikler aksi yönde işleyene kadar.. ilkinde günlükte 5,19/20 seviyesinde trendi aşağı kırdığı ve düşüş sonrası kırdığı bu trend çizgisini yeniden test etmek istediği görülüyo. Bu hareketi genelde düşüş onayı almak için yapar, test eder ve düşüşe devam eder.. Pozitife dönmesi için kabaca 3,22 üzerine atması ve tutunması gerekir..

İkinci grafik açıkça bir OBO formasyonu ve boyun çizgisi 3,26 civarında kırılmış, bu değer aynı zamanda haftalıkta kanal tabanıydı yani sınırdı ve kırmıştı yani kırıldığı nokta haftalıktaki değişimle de birebir örtüşüyor.. Burada da açıkça boyun çizgisini yeniden test etmek amaçlı yukarı geldiği görüntüsü var. Düşüş teyidini almak amaçlı boyun çizgisini yeniden test etmeye gelmesi çok olası. Şu anda 3,30-3,31 civarına kadar bunu yapabileceği gözüküyor..

4h ve 1G gann analizi grafiklerine baktığımda ise 1x1 ana trend çizgisi üzerine kısa süreli atsa bile üstünde tutunamadığını açıkça görüyorum şimdilik. Bu durum nasıl pozitife dönebilir derseniz; dlarda günlükte düşen kama fomasyonu var ve teyit noktası 5,78 civarı burayı kalıcı kırar ve ralli başlatırsa gümüş de dolar la yürür ancak.. Ons'un şu anki gücüyle bunu yapabilecek durumu yok.. Özetle hep bahsettiğim güvenli alım satım bölgesi kuralına uygun bir pozisyon yok benim için en azından. Herkesin görüşü eylem planı farklıdır. Aksi olmadıkça yani günlükteki bu trend ve boyun çizgileri yeniden kalıcı yukarı kırılmadıkça düşüş yönündeki fikrim devam edecek, pozitife dönerse ısrar etmem ve ona göre pozisyon alırım..

Diğer grafikler de gelecek sırasıyla, iş yoğunluğu nedeniyle mesajlara cevap yazamıyorum, grafik atamıyorum dünden beri ama geri dönücem mutlaka kusura bakmayın..

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Emek veriyorsun, zaman ayırıyorsun sağol, varol kardeşim.
Eyvallah.

@strategicaltrade

0BeğenmedimŞikayet

erlin55 ()

Okudum da anlamadim

0BeğenmedimŞikayet

_YİĞİT_ ()

İçi bo? tahminlerde bulunan birçok ki? iye nispeten sağlam yorumlarda bulunuyorsunuz. Dü? ecek veya yükselecek neye göre, niye? Bunu açıklıyorsunuz. Emeğinize sağlık. Takipteyiz.

0BeğenmedimŞikayet

sonbenjo ()

Yani hocam 3.22 yi aşarsa 3.31 e kadar çıkabilir mi

0BeğenmedimŞikayet

muratemin ()

Allah razı olsun. Emeğinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

erlin55 ()

Size bir sey sormak istiyorum. elimde 3.37 den ve 3.22 den gumus var ortalamam 3.30 sizce satmalimiyim, alttan almak icin tabi? Yoksa bu rakamlar gelir mi? Yon yukari mi asagi mi sizce?
iyi gunler

0BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

eksik olma, ALLAH razı olsun sayın @strategicaltrade.

0BeğenmedimŞikayet

JPMorgan ()

Sana leike atmak boynumuzun borcu, sayende yanlış yollara girip rezil olmaktan kurtuluyoruz :) Sağolasın...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum