Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Automatic ()@BOZKURT0027 Merhaba dostum. Grfaişği orjinali ektedir. Bu birinci uyarı idi site geneli için.
2BeğenmedimŞikayet
Automatic ()@Aisee Ons için geçen hafta düşüncemi paylaşmıştım. Grafikteki ilk hedef 1525 usd ( 1524 usd olarak ) test edildi. İkinci hedef için düşüncem aynı. Ama bunu ancak ABD - ÇİN anlaşması sağlar bana göre. Şayet o seviye ilerleyen haftalarda test edilirse tekrar bakalım.
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Peki Aras Hocam Grafigin iptal olması için 1525 üzeri günlük kapanış yeterli olur mu ? veya ne olması gerekir.
0BeğenmedimŞikayet
MaSTeR_AyFoX ()Evet aras abi guzel hareketlenme oldu bu arada1225 yazan 1525 sanirim (:
5BeğenmedimŞikayet
Automatic ()Artık grafikteki ikinci hedef gelene kadar ons yorumu yapmayacağım. Ama tekrar belirteyim 1525 usd ye çok yakın test etti buralara dikkat edin.