Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
Z_gün ()Degerli yorumlariniz icin tesekkurler
1BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Hocam enflasyon zokasını biz yemedik ama dolar yedi
0BeğenmedimŞikayet
NovaTR ()Şayet öyle ise usd nin 6 rakamını görmesi çok uzak değil
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Sevgili @YUSUF_ENES16 alt yorumu okuyabildiniz mi?
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Sevgili dostum, kardeşim @YUSUF_ENES16. Alt yorumda durumu anlattık ya. Bunun dışında alt yazı ya da özel bir bildirim falan istiyorsan o ayrı. Yazdık işte daha ne yazmamı bekliyorsun onu anlayamadım?
1BeğenmedimŞikayet
REFİKCAN ()Yorumlarınızı yakinen takip ediyorum. Olumsuz yönde eleştirilecek yorumunuza rastlamadım. Kimse kimseye kazandığından pay vermediğine göre kaybettiğinde de ihaleyi başkasına yıkmasın siz yorum yapar geçersiniz. isteyen faydalanır isteyen bakıp geçer
1BeğenmedimŞikayet
Esmiram ()Size guveniyorum hocam ben. saygilar
1BeğenmedimŞikayet
Horozkentli_ ()Teşekkür ederim hocam tamamen aynı fikirdeyim
1BeğenmedimŞikayet
ozy34 ()Teşekkürler
Siz herzaman en doğru şekilde yorumladınız. Allah sizden razı olsun.
Sizin yazdıklarınızı herzaman takip ediyorum yazdıklarınız içinden sadece kendime yol çiziyorum YTD
0BeğenmedimŞikayet
tolisko ()@Black_eaglE merhaba hocam altında, dip nokta sizce nedir?
1BeğenmedimŞikayet
Sabırsız_ ()Selam, insan hatadan hali değil, sizin kabahatiniz yok, ama dolar kusa süre içi nde tekrar yükselir bence
0BeğenmedimŞikayet
Sinan09 ()Usd alım yapalım mı hocam kısa vadede kazanç sağlarmı
0BeğenmedimŞikayet
Volkan5555 ()Tamam biz yemedik fakat piyasa kağıt üzerindeki ne bakıyor hocam
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Valla helal usta aynen bende öyle düşünüyorum, düşüşün, kısa vadeli olacağını sadece, silkeleme yapıldığını düşünüyorum haklısınız
1BeğenmedimŞikayet
Sirfadam ()Emegine saglik aynen oyle ustadim.
Hani hep diyoruz ya yapay yukselme...
Bence de bu yapay dusus... gercek enflasyonla elinde sonunda yuzlesecekler iste o zaman onlari gorecegiz...