Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 16:08:27
EUR 35.9598 16:08:27
USD 34.5492 16:08:27
ALTIN ONS $2717.4500 16:08:27

Grafiği gönderen: Automatic

Merhaba arkadaşlar. Aşağıda 4 saatlik , günlük ve haftalık grafiklerde son durumu yorumlamaya çalıştım.

Öncelikle 4 saatlik göstergelerde daha önce paylaştığımız 4 h rsı nin nasıl çalıştığına dair eski grafiğimiz.

Bu da 4 h rsı için son durum sistem beklediğimiz gibi işledi. İlk blok oluştu. İkinci blok için öncesinde kısmi bir düzletme olabilir.

Günlük grafiklerde histogram zirve dönüşüne niyetlendi. Burada dikkat edeceğimiz nokta histogramın sıfıra yatay mı dikey mi kısalacağı bu kısalma aşaması tamamlandıktan sonra günlükte negatif dipte uzamadan ikinci histogram pozitif tepesini yapıp yapmayacağıdır. Genelde çıkış trendlerinde Histogram günlük göstergelerde ilk pozitif tepeyi oluşturduktan sonra sıfıra yatay uzatarak kısalır bu kısalma yaşanırken fiyat hafif yatay hareket eder. Sıfırı aşağı kesme yapmadan tekrar ikinci pozitif tepeye başlar bu çıkış trendlerinde macd histogramın temel işleyişidir.

Haftalık grafiklerin çıkış trendini desteklediğini düşünüyorum .

Sonuç olarak haftalık göstergelerdeki toparlanma benim düşünceme göre haftalar ilerledikçe artacağı yönünde. Ama kısa vade için yukarıda açıkladığım nedenlerle Bir miktar yatay hareket veya seviyedeki bir sonraki sıçrama öncesi kısmi düzeltme olabilir.

Ben 5,62 TL ortalama ile beklemeye devam ediyorum. Esas aldığım göstergeler haftalık olanlardır.

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Automatic ()

Ekli yorumda günlük grafiklerde oluşabilecek macd histogram sıfıra kısalması tamamlandı. Şimdi asıl. meseleye geldik histogram sıfırı aşağı kesmeden tekrar yeni bir pozitif tepe oluşturabilir .
Ekli yorumda belirttiğim üzere ben fiyatta duzeltmenin tamamlandığını ilerleyen süreçte artışın devam edebileceğini düşünüyorum.

4 h göstergeler için yazdığımız ikinci blok artisi oncesi duzletme tamamlandı.

Haftalık grafikler artışı hala desteklediğini dusunuyorum.

1BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Merhabalar Aras hocam.
Öncelikle bu kadar emek vererek detaylı, anlaşılır ve eğitici bir dil ile verdiğiniz emekler için çok teşekkürler.
İndikatörlerin, özellikle rsı'nın düşüşte ve yükselişte sergilediği hareketlerdeki vurgu her şeye bedeldi. Benim anladığım kadarıyla tahmini olarak sizin ortalamaya yakın bir yerlere kadar düzeltme görüntüsü var sanırım, her düşüş veya yükseliş sortisinde yarı geri alış- satış diyebiliriz.
İyi akşamlar.
@Automatic

1BeğenmedimŞikayet

Beyhude_ ()

Nihai hedef nedir üstat ya da orta vadede ne görünüyor?

1BeğenmedimŞikayet

Sungerbop ()

Teşekkürler hocam, değerli bilgiler icin

1BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

Bilginize, emeğinize sağlık, teşekkürler ...

0BeğenmedimŞikayet

nurselvera ()

Tşk. ler @Automatic hocam, emek verip paylaşmışsınız. Emeğinize sağlık...
Allah razı olsun, yeni gördüm paylaşımınızı..

0BeğenmedimŞikayet

UmuTCaNOguZ ()

Elinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma. Devamını bekliyoruz artık. )

1BeğenmedimŞikayet

captain34 ()

Emeğine sağlık güzel çalışma ve yorum.

1BeğenmedimŞikayet

mrtmrt81 ()

Güzel çalışma elinize sağlık.

1BeğenmedimŞikayet

Kub ()

Eline, emeğine sağlık dostum. Benden sana bir beğeni. Gönül isterdi ki daha fazla beğenen olsaydı şu emeğine. Ama burda itibar görmen için ya polemik yapacaksın ya da geyik muhabbeti! Neyse tekrar emeğine sağlık, iyi geceler dostum.

1BeğenmedimŞikayet

Automatic ()

En basit anlatımla önümüzdeki 5-6 günü en az hasarlara atlatırsak gerisi daha kolay. Çünkü haftalıkları ( Rüzgarı ) arkamıza aldık.

1BeğenmedimŞikayet

gökyüzümavisi ()

Emeğiniz için teşekkürler hocam

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum