Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Automatic ()Ekli yorumda günlük grafiklerde oluşabilecek macd histogram sıfıra kısalması tamamlandı. Şimdi asıl. meseleye geldik histogram sıfırı aşağı kesmeden tekrar yeni bir pozitif tepe oluşturabilir .
Ekli yorumda belirttiğim üzere ben fiyatta duzeltmenin tamamlandığını ilerleyen süreçte artışın devam edebileceğini düşünüyorum.
4 h göstergeler için yazdığımız ikinci blok artisi oncesi duzletme tamamlandı.
Haftalık grafikler artışı hala desteklediğini dusunuyorum.
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Merhabalar Aras hocam.
Öncelikle bu kadar emek vererek detaylı, anlaşılır ve eğitici bir dil ile verdiğiniz emekler için çok teşekkürler.
İndikatörlerin, özellikle rsı'nın düşüşte ve yükselişte sergilediği hareketlerdeki vurgu her şeye bedeldi. Benim anladığım kadarıyla tahmini olarak sizin ortalamaya yakın bir yerlere kadar düzeltme görüntüsü var sanırım, her düşüş veya yükseliş sortisinde yarı geri alış- satış diyebiliriz.
İyi akşamlar.
@Automatic
1BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Nihai hedef nedir üstat ya da orta vadede ne görünüyor?
1BeğenmedimŞikayet
Sungerbop ()Teşekkürler hocam, değerli bilgiler icin
1BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()Bilginize, emeğinize sağlık, teşekkürler ...
0BeğenmedimŞikayet
nurselvera ()Tşk. ler @Automatic hocam, emek verip paylaşmışsınız. Emeğinize sağlık...
Allah razı olsun, yeni gördüm paylaşımınızı..
0BeğenmedimŞikayet
UmuTCaNOguZ ()Elinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma. Devamını bekliyoruz artık. )
1BeğenmedimŞikayet
captain34 ()Emeğine sağlık güzel çalışma ve yorum.
1BeğenmedimŞikayet
mrtmrt81 ()Güzel çalışma elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Kub ()Eline, emeğine sağlık dostum. Benden sana bir beğeni. Gönül isterdi ki daha fazla beğenen olsaydı şu emeğine. Ama burda itibar görmen için ya polemik yapacaksın ya da geyik muhabbeti! Neyse tekrar emeğine sağlık, iyi geceler dostum.
1BeğenmedimŞikayet
Automatic ()En basit anlatımla önümüzdeki 5-6 günü en az hasarlara atlatırsak gerisi daha kolay. Çünkü haftalıkları ( Rüzgarı ) arkamıza aldık.
1BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Emeğiniz için teşekkürler hocam