Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
0BeğenmedimŞikayet
Automatic ()Haftalık macd göstergesinin dönüşe geçmiş olması bence çıkışın kısa sureli olarak değilde zamana yayılarak devam edeceği olabilir.
Yanı ben bugünkü hareket faiz vs. Olmasaydı dahi bu göstermeye bakarak bu çıksın başlayacağını dünürdum.
Önümüzdeki 8 hafta içinde bence zirve çıkışı şekillenecek. Süreç bugünden tamamen bağımsız bence.
0BeğenmedimŞikayet
Automatic ()Grafiği analiz ederken grafik sana değil sen grafiğe uyacaksın. Grafik veya gösterge dönüşe işaret ediyorsa ve sen hala tersini yorumluyorsan akıntıya karşı yüzüyor olursun . Cik çabalarsın ama sonuç alamasın:) Ekteki macd haftalık göstergesi icin dönüş belirginleşmeye başladı. Hâlâ yolun başındayız.
1BeğenmedimŞikayet
Automatic ()@_TUNA_ bu piyasada hem hedef verip hem tarih yazan çok ciddi yanılır.
Benim aşağıda haftalık macd göstergesine göre çalışmam var. Önümüzdeki iki hafta trend dönüşümünün şekillenmesi acısından önemli. Histogram çubuklarının bu iki haftada sıfıra kısalması bize şunu gösterecek trend dönüyor. Ne zaman hacimli mumlar gelecek derseniz bu işte macd göstergesinin sinyali yukarı kesmesi ve farki açılmasi ile olacagini düşünüyorum. Üstelik bu kesişim ilerde gerceklestiginde histogram üstü olacak . Ben bekliyorum.
5.20 dönüşü olduğunda macd sinyali histogram altı kesip çıkış destekledi. Bu olacak olan ise gerçekleştiği zaman histogram üstü olacak diye düşünüyorum.
2BeğenmedimŞikayet
3QS4NF ()Sidewushit
1BeğenmedimŞikayet
Automatic ()Bu hareket en az 1 tl fiyatı haftalar geçtikçe destekleyecek. Ben bunu bekliyorum.