Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
yaprak06 ()Yaman hocam günaydın, powel 25 baz puan gibi güvercin mesajlar verirse gram kaç olur. 50 baz puan yapılabilir açıklamaları gramı nerelere getirir. Desteklerin çok borç var:)
1BeğenmedimŞikayet
karabigalı ()@Mrt76 bunu okumalisın
0BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Hayırlı akşamlar abi dxy usd ydi demi abi yani güvercin olursa usd düşecek ons parite çıkacak
1BeğenmedimŞikayet
keten_prenses ()daha ne yazacaksın ki :)) eline sağlık abi teşekkürler..
0BeğenmedimŞikayet
3008 ()Selam FED'in 25 puanı da indirmeme ihtimali varmı ya indirmesse ozaman dolar ve ons ne olur
1BeğenmedimŞikayet
Çetinhacı ()@VYaman abi hayırlı günler iyisinidir inşallah düşüş devam edermi abi sence beklemedemi kalayım benim hedefi biliyorsun. :)
0BeğenmedimŞikayet
Donkist ()saygılar hocam teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Soruyorum_ ()Usta eline sağlık çok yerimde bir analiz, ben eurodolar paritesi yapmayı düşünüyorum buralar iyi gibi, senin fikrin nedir? Powell konuşmadan önce akşamüstü en düşük mü olur geçiş için?
0BeğenmedimŞikayet
Neoldu ()Hocam gbpusd cok sert iniyor ne zaman tersten cikabilirim 1.28 ortalam zarar cok dolar tldede cok
0BeğenmedimŞikayet
Sabırkazandırır ()Ben de paritelerin artacağı fikrindeyim. Bu nedenle takip ediyorum uygun bir noktadan parite yapacağım. 1.38xx civarında tekrar dollar parite ye geçeceğim. Ytd ytd