Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 13:41:37
EUR 35.9598 13:41:37
USD 34.5492 13:41:37
ALTIN ONS $2717.4500 13:41:37

Grafiği gönderen: Camcı

⭐⭐Camcı ()
Gram Altın
Selamunaleykum sevgili dostlar.

Dolar/TL de geçmiş yorumlarımda kurun 6,20 li rakamları görebileceği fakat yükselişlerin devamı için 6,1845 üzerinde kapanışa ihtiyaç olduğunu , bu kapanışı yapamadığı taktirde tekrardan 5,98 seviyelerine düşebileceğini belirtmiştim.
Güncel durumda Grafikte görüldüğü üzere 5,9836 FİBO desteği, BB orta destek seviyesi ve 2018/08'ci aydan başlayan siyah trend üzerine kur oturmuş vaziyette. 5,9836 desteği Altın da haftalık kapanış görülmedikçe beklemek mantıklı olacaktır. Şayet 5,9836 desteği altında haftalık kapanış gelecek olursa Kırmızı trend 5,85 seviyeleri gündeme gelebilir.

5,9836 desteği çalışırda üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda tekrar son zirve 6,2465 seviyeleri zorlanabilir. Bu durumda dikkat edilmesi gereken husus 6,2465 zirvesi üzerinde bir kuruşluk hareket dahi görülse 6,47 direncine hareket başlar.

Şahsi görüşüm kurda geri çekilmeler alım fırsatı olarak değerlendirilip günlük ve haftalıkta ikili tepe formansyonuna hazırlık yapılabilir. Alımlara başlamadan önce Yarınki haftalık kapanışı görmekte fayda var. 5,9836 seviyesinin kırılacakmı yoksa tutunacakmı izleyelim.

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Hertac ()

Tebrik ederiz hocam tam isabet. Orta ve uzun vade tespitleriniz süper.

8BeğenmedimŞikayet

Camcı ()

Dolar/TL de iki hafta önce payşaştığım grafikte yukarı yönlü kırılmalarda gelebilecek seviye, aşağı yönlü kırılmalarda gelebilecek seviyeleri belirtim. Aşağı yönlü kırılma olduğu için altta verdiğim rakam bugün itibariyle geldi. Grafiği ve yaptığım yorumu dikkatlice inceleyin, 6,1845 üzeri kapanış görmeden yükselişlerin devamı gelemeceğini altta siyah trend kırılırsa kırmızı trend 5,85 geleceğini belirtim. Yaptığım çalışmalar saatlik günlük olmadığı için sürekli aynı şeyleri yazmaya gerek görmüyorum. Bakın bu çalışma 2 haftadır çalışıyor ve olabilecek verdiğim seviyeler test ediliyor.

Güncel durumda bakacak olursak, Kurun kırmızı trend seviyesi 5,85 desteğine oturacağını düşünüyorum. Daha aşağılar görünmesi için olağan üstü bir seneryo olmadığını düşünüyorum. Yukarı seviyelerden satmayı becerebilenler parçalı alıma bence başlayabilirler.

15BeğenmedimŞikayet

Camcı ()

Cümleten hoş buldum arkadaşlar. Uzunca bir süredir aranızda olamadım. Fakat son paylaştığım grafiklerden bu yana görünümde bir değişiklik olmadı. Alt grafiğe bakacak olursak ne demiştik. 5,9836 desteği altında haftalık kapanış görmeden ve grafikte görülen siyah trend aşağı yönlü kırılmadan dolar/TL'de aşağı yönlü hareket başladı diyemeyiz. Normal şartlarda dolar/TL de yön yukarı idi hatta son grafikli paylaşımımda yukarı yönlü kırılan bir üçgen formansyonu söz konusu idi bu formansyona göre hedef tekrar 6,23 seviyeleri olmalıydı fakat MB buna müsade etmedi.

Özetle arkadaşlar 5,9836 ve siyah trendimiz aşağı yönlü kırılmadıkça yükseliş trendindeyiz.

0BeğenmedimŞikayet

dilek34 ()

Ona altınla ilgili öngörünüz nedir Hocam?

1BeğenmedimŞikayet

ahmett0707 ()

Ve aleykum selam Barıs abı hosgeldın

1BeğenmedimŞikayet

Alisss ()

Anladığım kadarıyla döviz ve kıymetli Madenler hakkındaki görüşleriniz güncelliğini koruyor

1BeğenmedimŞikayet

Hertac ()

Aleyküm selam hocam teşekkürler yorumlarınız için

1BeğenmedimŞikayet

Alisss ()

Aleykümselam Barış abim_ Hoş geldiniz nasılsınız?

1BeğenmedimŞikayet

xaxote ()

Tskler analizin icin abi; )))

2BeğenmedimŞikayet

hunter43 ()

Aleyküm Selâm Barış hocam, hoş geldiniz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum