Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
4BeğenmedimŞikayet
suallsiz ()12Gram Altın için Traderrr yorumu (2 gün önce)
DOLAR ortalamanız kaç olursa olsun, düşürmek ister misiniz?
GBPUSD 200 pip kar almaya hazır mısınız? 1,295 AL - 1,315 SAT
Ben % 20 bu noktadan geçiş yaptım. Destek kırılırsa stop düşünmüyorum. Dolar satış hedefimize geldiğinde zaten sterlin de yükseleceği için - en fazla- zararımız kardan olur.
#15664186 Grafik detay ve yorumlar
https://altin.in/traderrr/7
Şuan parite! 1.282- Senin yıldızına kanıp'ta 10 bin usd 1.295 ten parite yapan! 82 sterlin zararda! Canınız sıkılınca başka şeylerle ilgilenin insanları zarara sokmayın!
0BeğenmedimŞikayet
Aksiadam24 ()Hocam gbp/usd den terste kaldık. Bir yorum alsak sizden çok güzel olur
0BeğenmedimŞikayet
SarıKız10 ()Aynen sterlin paritesi dib neresi tskler
0BeğenmedimŞikayet
FAYS ()Abi sterlin parite desteği kirildimi
0BeğenmedimŞikayet
erdemre ()takip edip fırsat kolluyordum üstadım ama bu tespitin beni yüreklendirdi. yarı yarıya GÜMÜŞ ve GBP /USD paritedeyim...
0BeğenmedimŞikayet
Q7777 ()Aldik bi iki parca bekliyoruz baskan
0BeğenmedimŞikayet
EymenEren ()Bende usd yi gbp ye geçtim en son 2015 te gbp alıyordum hayırlısı bakalım
0BeğenmedimŞikayet
FAYS ()abi geçmiş olsun
ben tfx kullanıyorum sterlin makası şuan
129 37 al
129 56 sat makas 19 ne dersin girilirmi burdan
doları bu sabah 610 dan aldım
sorumluku bana aittir
0BeğenmedimŞikayet
AKREPYELKOVAN ()Kuveyttürk özel kurdanda olurmu bu gbp/usd 1.29.64 1.2930 görüsünüz nedir
1BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Şimdi ingiltereden güzel bir haber gelmesi lazım. Grafik öyle diyor.
0BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Hoş geldin Başkan. Geçmiş olsun
0BeğenmedimŞikayet
AKREPYELKOVAN ()Bende aldım 1.2950 den gbp/usd teşekkürler. pariteden anlamam ilk defa deniyorum
0BeğenmedimŞikayet
25dadaş34 ()1.2936 yaptim sağolsun dost murat kardesimize danışarak
Burdan dondumu sizce
Bu arada gecmis olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
medine_ ()Merhaba @Traderrr sessiz takipçiniz olarak hiç almadığım gbp/usd sizin tavsiyenizle %20 aldım kar / zarar da olsa şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Adves ()Dolar için al sat rakamları nedir
1BeğenmedimŞikayet
gltsry72 ()Hocam onay veriyorsan alıyorum 1.295 ten
0BeğenmedimŞikayet
ThE_CeNtUrY ()üstad hoşgeldin sen yaparsın da ben yapmaz mıyım :) ben de 3 k geçtim sterline dediğin çok doğru..
0BeğenmedimŞikayet
TuğraHira ()Elimde bi miktar dolar var sterline parite yapsam nasip yapabilirim 6.15 ten dolar almistim zararimi karşılar mi
1BeğenmedimŞikayet
GöNüLYoRGuNu ()Abim hoşgeldin öğlen sonu targete geçiyorum, hesap actırcam :)
0BeğenmedimŞikayet
Volkan55_ ()Kuveyt Türk 1.29.85 den veriyor
1BeğenmedimŞikayet
foryede ()Hocam çok mantıklı konuştun bugun kaçırdım sterlın almayı elımde tl vardı 70 krs ııcn yazık ettım sımdı kazanç yazmıştı parıtede 1.1230 du @Traderrr
0BeğenmedimŞikayet
gltsry72 ()İsteriz isteriz çok isteriz
Ne yapacağız?
0BeğenmedimŞikayet
Alisss ()Elinize emeğinize sağlık. geçmiş olsun. Hoş geldiniz başkanım