Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
8BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Görmeyenler için bahsettiğim grafik alt yorumdadır arkadaşlar.6,30'dan son teyidini alan kur 6,24xx'e kadar soluksuz çıkış yapıyor. Fakat farkındaysanız grafikte 6,24xx'ün üstü yok daha yukarı gidemiyor:)Sonra 5,85xx'ten teyit almaya dönüp,6,80xx'e roket atıyor. İzliyoruz bakalım neler olacak
7BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()1 saat önce 5,9651'in öneminden bahsetmiştim. Üzerinde kalamadık ve maalesef 5,8562 ye kadar salabiliriz arkadaşlar. İşte tam da kilit rakam budur. O rakamdan dönüş yapan dolar bahsettiğim grafikte bütün taşları yerine oturtup 6,80 yönünde hzılı ve emin adımlarla ilerleyecektir. Aslında alt yorumda @Black_eaglE grafiğine göre her şey normal işliyor.2 hafta önce paylaştığım rakamlara bugün çok da şaşırmamız gerekiyor bence. En önemli detaylardan biri de yarın aylık kapanışı hangi rakamdan yapacağız? İzliyoruz.
Gram Altın için Black_eaglE yorumu (2 saat önce)
Saat 12:00 de 5,9651 desteği Altında olmamamız lazım. Olursak düşüş devam eder maalesef arkadaşlar
0BeğenmedimŞikayet
yavuzbey51 ()çok fena bir grafik olmuş :)
6BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Arkadaşlar alt yorumda 2 hafta önce bir grafik paylaşmıştım. Daha sonra haber akışı ile bu formasyonu rafa kaldırmıştım ama üzeri tozlu olsa da tekrar cereyan edebilir. Bir göz atın lütfen.
4BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Arkadaşlar bir süre alıma ara veriyorum ve sadece izleyeceğim bilginiz olsun. Alt yorumda 5,85'ten bahsetmiştim. Şuan negatif tablo var. Kapanışta da bu negatiflik devam ederse 6,8562 ye gitmemiz kaçınılmaz olur. Verdiğim destek dirençleri iyi takip edin lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
GainFULLTechnic ()5.85 orta vade mi usta?
0BeğenmedimŞikayet
halodayı2965 ()çok doğru bir analiz, 16 mayıs trup efendi ab ile tıpkı çinde olduğu gibi gümrük vergisi uygulayıp uygulamayacağını bildirecek ve ab sözcüsü de karşı hamle planladıklarını belirtti bugün, ayrıca çin 1 haziranda 60milyar dolarlık abd malına ek gümrük vergisi başlatacağını duyurdu olası bir yükseliş trendinde bahsettiğiniz hedeflerin üzerine çıkarbilir, ama dediğiniz gibi heran herşey olabilir bir haber geri çektirip başka bir haber tavan yaptırabilir belli olmaz, ytd
0BeğenmedimŞikayet
aycor ()Bugün kur ne olur abi 10 da sanayi üretimi verisi de vsr