Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0475 07:58:20
EUR 36.1980 07:58:20
USD 34.5315 07:58:20
ALTIN ONS $2687.1850 07:58:20

Grafiği gönderen: FEMİNİST

⭐⭐⭐FEMİNİST ()
Gram Altın
Değerli Arkadaşlar,

ONS daki düşüşün Temel ekonomi olarak birsürü
nedeni var.

Şimdi burada bunları uzun, uzun ağdalı cümlelerle
anlatmaya hiç niyetim yok.Ancak ONS un kanadı
kırık bir Martı gibi ara, ara uçmaya çabalayacağını
fakat buna gücünün ve takatının yetmeyeceğini
söyleyebilirim.

1216 lardan toparlanmaya çalışan ONS 1223- 1224
seviyelerinde tutunmaya çalışıyor.Gücü yeterse
1234- 1238 kanalına girebilir fakat kalıcı olamaz
aşağıda 1216 ve 1208 arasını dikkatli takip edin

Gram altını aslanlar gibi dolar /tl.paritesi
savunuyor.Bu nedenle bu konuda ABD.li bir
yatırımcıdan yada Avrupalı bir yatırımcıdan
çok, çok şanslı olduğumuzu söyleyebilirim.

Sevgiler.: )))

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

savcı ()

Merhabalar feminist hanım. Sizce bu onsun 1300 lere gelme ihtimali nedir?
97, 66 dan yüklü grama girdim hala bekliyorum sonumuz ne olur bilmem. 105 lerden bahsediliyordu ama olmayacak gibi sanırım

2BeğenmedimŞikayet

TrendLINE ()

abla 2015 abd faiz beklentisiyle usd yılı olacak... yapmasa bile
teknik olarak 92, 6 kıran dx in 115- 120 hedefi mevcut... ocak sonlarındaki belirsizliklerle onsun çıkışının aldatıcı olduğunu düşünüyorum... onsta mayısta 1030- 50 ve eylülde 960 civarlarını göreceğimizi düşünüyorum... faiz artırım beklentisi henüz fiyatlanmaya başlanmadığı halde buralara gelen doların mayısta 2, 7 çok rahat görür bence

0BeğenmedimŞikayet

şems ()

abla bizde siyası baskı sona ererse altın çok iyi alış fırsatı verecek diyorsun değilmi teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum