Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0480 06:45:49
EUR 36.2156 06:45:49
USD 34.5333 06:45:49
ALTIN ONS $2672.4850 06:45:49

Grafiği gönderen: foreigner_ch

⭐⭐foreigner_ch ()
Ons
Ons altin sali günü icin hazir olan grafikti:

Bu grafigi sali sabah paylasmayi cok isterdim. Ons 1267 ile 1272 arasi geziniyordu o gün.
Ve gördügünüz gibi Ok isaretiyle belirledigim yöne seyrini harfi harfine uygulamis.
Simdi bu hafta ne olabilir. Isaretlenen yöne devam edecekmi, izleyip görecegiz. Tekrar ediyorum benim icin ara rakamlar önemi yok bunun icin sadece önemli rakamlari isaretledim. Ons altin eger yukari yön devam edecekse ozaman 1293 ile 1307 arasi cok iyi izlenmeli yani oval seklinde cizdigim bölge. Eger basaramazsa ve tekrar 1282 altina inerse ozaman 1270 takip edecegiz ve büyük ihtimalle 1267 altina inip 1242 son duragi olacaktir. Diger tarafta yukari devam ederse tek tek direnc bölgelerini gececektir. Üst tepe rakamina ulasmak icin ise 1326 üstünde gün kapanisi sart. Kafamizdaki soru isareti bu hafta silecekmiyiz bilmem izlemeye devam :)

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

foreigner_ch ()

Arkadaslar görüyorum olumsuz düsüncelere kapanmissiniz.
Simdi bu alt grafige tekrar iyicene bakin. Oval seklinde iki cizim var. Sagdaki Ok isareti suan bulundugumuz ve seyri yukari dogru devam eden noktamiz.
1293 ile 1307 arasi önemli. Eger 1300 üzeri seyir devam edip kapanislarda gelirse yön yukari devam edecek zaten. Ilk önce 1293 üstüne yerlesecekmi biz buna odaklanacagiz. Acilistan sonra asya piyasasi ile birlikte saglikli bir degerlendirme yapariz. Simdilik yön olumlu ve haftalik kapanisida zaten fazlasiyla olumlu yapmisti.

Neden iki oval cizdim? Acaba aynisimi gerceklesecek yani gecemeyip soldaki cizim ile ayni sekilde asaga inip 1242de mi son bulacak. Bu benim beklentim tabiykide degil. Ama olurda ordan dönerse bu ihtimalide göz önünde bulundurun.

Sabah daha net bir resim önümüze gelecektir. Simdilik paniklenecek bir durum yok.

0BeğenmedimŞikayet

Amra43 ()

Selamlar herkese kaptan bir şey soracağım aradım ama bulamadım. sizin ilk çıkış yapmayı düşündüğünüz rakam kacti

0BeğenmedimŞikayet

Ambarcı ()

Kaptan olurda 1242 seviyelerine düşerse zaten artık yükseliş trendi bitti artık düşüş zamanı diyebiliriz herhalde ancak ben senin şahsi fikrini merak ediyorum sen ne düşünüyorsun bu hafta ki veriler sence onsun yönünü ne tarafa çevirir.

0BeğenmedimŞikayet

Nam21 ()

Ve 1275 seviyesini sizin gibi bir çok kişi bekliyor.

0BeğenmedimŞikayet

Nam21 ()

Kaptanım son yeşil mumda çift yönlü iğne neyi ifade eder sizin için ?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum