Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
merkez54 ()Evet hatırlıyorum bu grafiği tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
Bnys ()Harika bir grafik olmuş nokta atışı, tebrikler...
0BeğenmedimŞikayet
Hyt46 ()Bu grafiğe like kampanyası yapılır ilk like benden
1BeğenmedimŞikayet
Ardos10 ()Datlu kiz şöyle tam. isabetli bir grafik daha ativersene )
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Katates tebrik ederim seni tam isabet olmus..
0BeğenmedimŞikayet
Cobra34 ()Tebrik ederim başka bi ihtimal daha varmı :)
0BeğenmedimŞikayet
QQQQQ ()işte bakın arkadaşın attığı grafik şu ana kadar mükemmel işlemiş.
0BeğenmedimŞikayet
Sessiz_gemi ()Grafigi gorunce sizi gercekten tebrik ediyorum... bi yusuf 10 kurus duzeltme yapar dedi birde sizin grafik...
0BeğenmedimŞikayet
onlyavatar ()Kızarmışkatates senmisin yoksa ? Nick mi değişti
0BeğenmedimŞikayet
Kerem007 ()Hocam sizin 5.73 grafiği çalıştı bundan sonra ne olur tahmininiz
4BeğenmedimŞikayet
katates ()Alt grafiğin güncel halidir ben uyarımı yaptım tam düştüğü yer ve onun uzerindeki mum açılış çizgisine tesadüf diyebilirsiniz belki ama değil dolar için son grafigimdir saygilar
1BeğenmedimŞikayet
johnny_bravo_ ()İyi akşamlar hocam, tebrik ediyorum yine,
Ocean's 12 filminde ki lazer sahnesi gibi engelleri aşıp hedefe ulaşıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
katates ()Bu haber bekliyor hala
3BeğenmedimŞikayet
katates ()bu grafiğin açıklaması şu şekilde bir üçgen formasyonu var ve aşağı kırılmış görünüyor il düşüşte çizmiş olduğum ilk yatay yeşil çizgi destek oldu ama tepkiler çılız kalıyor üçgen içine giremiyor
alt rsı indikatörü bir önceki diple aynı seviyeye gelmiş (negatif uyumsuzluk) buda kırılan üçgen formasyonun hedefini destekliyor
gelir gelmez bilemem saatlik grafiktir yanılma payı yüksektir ama gördüğüm bu haber akışları herşeyi değiştirecek güçte
0BeğenmedimŞikayet
GoldTrader ()5.73 e düşecek demek mi
0BeğenmedimŞikayet
$yatirdim_oldi ()vay o kadar dusicek mi diuyosun
0BeğenmedimŞikayet
FAYS ()hocam grafiği açıklamanızı rica ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Pinkie_pie ()Kiz katates, sunu aciklayici yazsana, anlamiom ben, hele siyah grafik hic anlamiom :)