Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
Sanssızuye ()Bencede hocam bak herkez senı sevıyo gel artık ne olur
0BeğenmedimŞikayet
FahaBe ()Onerebilceginiz hisse varmi acaba
1BeğenmedimŞikayet
darthman ()sn. Tuneman herkese yetişmeye çalıştığını görüyorum ve taktir ediyorum boş insanları boşver.
0BeğenmedimŞikayet
gümüşüm ()Kardesim gerçekten bizler sizlerden çok yararlanıyoruz Allah razı olsun
2BeğenmedimŞikayet
Sedat_reis ()Dostum boşver kendinde diyosun bak adamlar ayda 1 kere dalga gecmeye geliyolar diye
Böyle silik tipleri kale bile alma, burda kac kisinin duasını aliyosun merak etme
2BeğenmedimŞikayet
Doğa2 ()Kendi adıma şunu söyleyebilirim endişe ettiğim bir hisse de sizden sabırlı olmam gerektiği yorumunu almıştım bana çok yardımcı oldunuz sayenizde zararla çıkmadım. Herzaman bu tarz insanlar çıkar konuşur sizde duymayın önemsemeyin lütfen yakın geçmişte @poyraz38 aynı şey yapıldı ve siz bir yorum Yapmıştınız onu hatırlayın kendi köşenizde değil sayfada görelim sizi lütfen
1BeğenmedimŞikayet
birbardakcay_ ()Ya hocam bunlar kasıtlı geçen poyraz hocayada yapmıştı birisi aldırmayın siz bunlara
3BeğenmedimŞikayet
Elfgb ()Yol gosterenleri hep kaçırıyorlar. Kasıtlı oldugunu düşünüyorum artık.
0BeğenmedimŞikayet
Sanssızuye ()Hocam sende yapma ya yardımcı olmaya çalışıyorsunuz beklemedeyım ben flap ve dgatede gıtme hocam
1BeğenmedimŞikayet
birbardakcay_ ()Yapmayın hocam yardımlarınızdan çok memnunuz aldırmayın siz onlara kendini beğenmiş insanlardan zarar gelir kalmanız gerekir