Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
3BeğenmedimŞikayet
foreigner_ch ()Altin Onsu yakin zamanda takibe alan eski seyrini „bilmeyenler“ icin alt yorum ve grafige göz atmanizi tavsiye ederim. Ögretim amacli ve basit bir anlatim:
2BeğenmedimŞikayet
foreigner_ch ()Degerli arkadaslar dün bir konu acildi „Teknik analiz“ ile ilgili. Teknigi tanimayan yazan arkadaslar oldu. Teknikle bu isler yürümez gibi yorumlar yazildi bende bu yorumu paylasma geregi duydum.
Alt yorum benim 17 Mart 2019 grafiksel bir paylasimim var. Yorumu okumanizi tavsiye ediyorum. Sonuna kadar okuyun ve yorumun altinda hazirladigim bir grafik var ve o grafigide inceleyin lütfen.
1BeğenmedimŞikayet
foreigner_ch ()Bu alt yorum 17 martta yazildi.
Grafik dahil yorumu tekrar okumanizi tavsiye ederim. Önemli bölgeleri o tarihte belirlemistim. Bakin bakalim hangi rakamlar tutmus.
1BeğenmedimŞikayet
foreigner_ch ()Alt yorum 17 martta yazmis oldugum grafikli yorum.
8nci hafta bu hafta bitiyor.
Izlemeye devam diyoruz ozaman.
0BeğenmedimŞikayet
foreigner_ch ()@Viyanali_16 ve @ZEYZEY42 hemserim alt yorum okumak istiyorsaniz.
17 martta yazdim bu uzun yorumu ama iyi okuyun tamam. Hani hep yükselecek yaziyormusum ya.
Grafiksel basit bir ons resmi cizdim.
0BeğenmedimŞikayet
foreigner_ch ()Bu alt yorumu ve grafige cok iyi bakin tekrar hatirlatiyorum.
Ama sonuna kadar okuyun lütfen. Son cümleler cok önemli.
17 martta yayinlamistim bu grafigi üstüne uzun bir yorumda yazdim.
Takip edilecek sürede yazilmistir.
0BeğenmedimŞikayet
foreigner_ch ()Bu alt yorumu ve grafige herkes cok iyi baksin ve okusun. Haftalar önce paylastim. Ama sonuna kadar herkes okusun tamam.
0BeğenmedimŞikayet
A_AZ ()O zaman hala tehlike geçmedi demektir, çünkü 1300 üstü olumluydu diye konuştuk geçen hafta . En dip 1267 sizde. Bu gün bir grafik anaizini okudum adamlar 1000.8 bahsediyor.