Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0474 06:37:37
EUR 36.2851 06:37:37
USD 34.6203 06:37:37
ALTIN ONS $2629.7000 06:37:37

Grafiği gönderen: foreigner_ch

⭐⭐foreigner_ch ()
Ons
Degerli arkadaslar

Ilk defa size grafikli bir yorumda bulunacam. Grafigi basit sekilde hazirladim herkesin anlayabilmesi icin. Bu grafik ayni zamanda sizin icin ögretim amacli hazirlanmistir.
Benim izlemis oldugum yatirim stratejimide bu grafikte okuyabileceksiniz. Aylar önce ilk alim ve ikinci alis bölgelerimi görebilmeniz icin isaretledim. Tepe rakami görmeden satis düsüncem yok.

Grafikte dikkat edilmesi gereken önemli bilgiler su sekildedir:

Iki önemli cizgimiz var mavi ile kirmizi. Bu iki cizginin birlestigi nokta Pivot noktamiz yani 1300 bölgesi. Mavi cizginin üzeri enstruman icin "olumlu" sinyal demektir. Kirmizi cizginin alti enstruman icin "olumsuz" demektir. Enstruman kirmizi ile mavi cizgi arasinda dalgalaniyorsa "belirsizligin" devami demektir.

Ons suan suan tam bu iki cizgi arasinda ama Pivot üstünde. Pivot üstü halen olumlu yani yukari dogru hareketin devam sinyalini verir.

Simdi Grafik yorumuna devam edersek önemli bir bölgemiz 1307 ile 1317 arasi var. Ons bu bölge üstünde kendini yerlestirip ve sabitlenirse yukari direnc yani mavi kanal 1326yi test etmesi demektir. Daha önce 1326 seviyesi icin bir kac kez yazmistim yükselisin devami icin önemli bölge diye. Eger bu kanal üstünde kapanislar yaparsak ozamanda tepe rakami testi demektir.
1307 ile 1317 bölgeye yerlesip yerlesmeyecegi bize P.tesi ve sali gösterir. Özellikle P.tesi ABD acilisindan sonra seyri önemli bana göre.

Eger tersi bir durum yasarsak yani 1307 ve üstüne yerlesemezse ozamanda Pivot alti dalgalamaya sahit oluruz tekrar buda ilk önce 1293 ara destek test etmesi demektir. 1293 bu sefer asaga dogru kirilirsa potaya 1276 girer. Arada kisa destekler olmasina ragmen (grafige almadim) 1276 göz önümüzde bulunsun. Ana destek rakamimiz 1267.

Bu Grafik üc ile sekiz hafta arasi takip edilir.

Bu yazi kendi düsüncelerimi kapsar ve ilave olarak grafik eklenip ögretim ve bilgilendirme icin düsünülmüstür.

Saygilar.

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

3BeğenmedimŞikayet

foreigner_ch ()

Altin Onsu yakin zamanda takibe alan eski seyrini „bilmeyenler“ icin alt yorum ve grafige göz atmanizi tavsiye ederim. Ögretim amacli ve basit bir anlatim:

2BeğenmedimŞikayet

foreigner_ch ()

Degerli arkadaslar dün bir konu acildi „Teknik analiz“ ile ilgili. Teknigi tanimayan yazan arkadaslar oldu. Teknikle bu isler yürümez gibi yorumlar yazildi bende bu yorumu paylasma geregi duydum.
Alt yorum benim 17 Mart 2019 grafiksel bir paylasimim var. Yorumu okumanizi tavsiye ediyorum. Sonuna kadar okuyun ve yorumun altinda hazirladigim bir grafik var ve o grafigide inceleyin lütfen.

1BeğenmedimŞikayet

foreigner_ch ()

Bu alt yorum 17 martta yazildi.
Grafik dahil yorumu tekrar okumanizi tavsiye ederim. Önemli bölgeleri o tarihte belirlemistim. Bakin bakalim hangi rakamlar tutmus.

1BeğenmedimŞikayet

foreigner_ch ()

Alt yorum 17 martta yazmis oldugum grafikli yorum.
8nci hafta bu hafta bitiyor.

Izlemeye devam diyoruz ozaman.

0BeğenmedimŞikayet

foreigner_ch ()

@Viyanali_16 ve @ZEYZEY42 hemserim alt yorum okumak istiyorsaniz.

17 martta yazdim bu uzun yorumu ama iyi okuyun tamam. Hani hep yükselecek yaziyormusum ya.
Grafiksel basit bir ons resmi cizdim.

0BeğenmedimŞikayet

foreigner_ch ()

Bu alt yorumu ve grafige cok iyi bakin tekrar hatirlatiyorum.
Ama sonuna kadar okuyun lütfen. Son cümleler cok önemli.
17 martta yayinlamistim bu grafigi üstüne uzun bir yorumda yazdim.
Takip edilecek sürede yazilmistir.

0BeğenmedimŞikayet

foreigner_ch ()

Bu alt yorumu ve grafige herkes cok iyi baksin ve okusun. Haftalar önce paylastim. Ama sonuna kadar herkes okusun tamam.

0BeğenmedimŞikayet

A_AZ ()

O zaman hala tehlike geçmedi demektir, çünkü 1300 üstü olumluydu diye konuştuk geçen hafta . En dip 1267 sizde. Bu gün bir grafik anaizini okudum adamlar 1000.8 bahsediyor.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum