Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()bu grafiğiniz çok huşuma gitmişti bunu kaydettim arada inceliyorum ve ortadaki trendin üstüne çıktıgını ve oradan destek aldıgını görüyorum sizcede öylemidir saygılar @Camcı
1BeğenmedimŞikayet
Camcı ()@Dolares_kar_sever Alt yorum yükseliş için 2 nolu trend kırılmalı.
1BeğenmedimŞikayet
Seyff ()We aleykum selam hocam ellerine sağlık çok anlaşılır güzel grafikler hazırlıyorsun
Grafikte gördüğümü sizinde görmüş olmanız öğrenme azmimi artırıyor saygılar hocam
1BeğenmedimŞikayet
y_s_e_42 ()Merhaba. Grafik paylaşımını azaltma düşünceniz beni üzdü şahsen. Sayenizde grafik oluşturma ve yorumlamayı öğreniyordum yavaş yavaş. grafiklerinizi esirgemeyin lütfen.
1BeğenmedimŞikayet
gökyüzümavisi ()Aleyküm selam hocam. Emeğiniz için teşekkürler. Sizede iyi bir haftasonu dilerim.
2BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Camcı kardeş özverili bir şekilde çalışıp bizi grafiklerle de aydınlattığınız için teşekkür ederim. Zaten benim takip ettiğim Net42, Temel teknik, carpediem, Başkan 35 ve siz gibi değerli insanlar, benim gibi grafik cahili insana çok emeği geçti. Siz hakkınızı helal edin. Sizlerden Allah razı olsun. Selam ve dua ile. Saygılar.
1BeğenmedimŞikayet
Kazanacağız_sabır ()Emeğinize sağlık. Evet grafik yerine rakamlı açıklama yaparsanız bizler için daha anlaşılır olur teşekkür ederiz,
1BeğenmedimŞikayet
MEMOCAN34 ()hocam ful tl deyim k kadar ne tavsiye edersiniz
ben gram alıyorum dolar almıyorum gramda kaçı bekliyeyim alım için teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
WAANTEED ()Teşekkür ederiz
1BeğenmedimŞikayet
hasan80162 ()Teşekkür ederiz hocam. Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
SING ()Eyvallah hocam cansın.
1BeğenmedimŞikayet
Kaptan_1059 ()Aleyküm selâm abi eline sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
foryede ()Teşekkürler dostum emegıne saglık @Camcı
0BeğenmedimŞikayet
NeT42 ()Tebrikler dostum, iyi değerlendirme olmuş.
Like..
5.25 altında kaldığı sürece yeni dipler arayışı içerisinde olacağı şeklinde yorumlamaya devam edecek gibiyiz.
1BeğenmedimŞikayet
srgl ()aleyküm selam camcı. değerli çalışmalarınız ve paylaşımlarınız tşkler.
1BeğenmedimŞikayet
eylem69 ()Ellerinize sağlık barış bey:)