Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
alibodrum ()sayın admin geçmişte bilişim şubede falanmı çalıştınız .. takip ve detaylar süper
0BeğenmedimŞikayet
yuhyiv ()valla admin helal olsun sendeki bu teknik takip bizde yok aslında bizim senden faydalanmamız lazım: )
işin şakası bu arkadaş adına üzüldüm kendisi sağlam yorum yapıyordu kötü olmuş ama yaptığı çok ayıp
5BeğenmedimŞikayet
ProSam ()bu mesaj bana galiba.
?
bana ise..
- - - görüşüm nettir.
burda ücretli finas danışmanı değiliz.
sadece bilgi dşünce ve öngörülerimizi paylaşırız.
- - bu zaman kadar siteyi ilk önce sıcak aile gibi bulduğumdan dolayı burdayım.
bu site benim günlük hayatımın parçası olmuştur..
- - ve siteyi hiç bir zaman menfaat sağlamak için kullanmadım . ve
kullanan herhangi bir arkadaşımada teesüflerimi bildiriim..
- - burda böyle bir hak yoktur..
hak olsa idi .. eski üylerimizden çok kişi bu hakkı kazanmıştır..
- - - -
kendisi altının yükselişi sırasında gelmiş ve bir çok arkadaşımıza yön göstermiş ve kazandırmış tır.
- - ben olaya bu yönden bakarım... bu açıdan kensisi bu yaptığıan dolayı özür dileyecek ve yeniden aramızda hak ettiği değeri tekrar kazanacağını ümit ediyorum.. - - -
0BeğenmedimŞikayet
onder_onder ()bilmiyorum sadece ben mi anlamadım tam olarak. bu arakdaş milletten topladığı para ile mi iş yapıyormuş yoksa millete kazandırdığı için bahşiş mi topluyormuş
0BeğenmedimŞikayet
uc90tr ()Sayın @admin, bizi ve siteyi takip edenleri uyarıp, kolladığınız için teşekkür ediyorum...
0BeğenmedimŞikayet
ekiz ()kesinlikle haklısınız, sizi bu takibinizden ve tespitinizden dolayı tebrik ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
tolgaeray ()ooo çok fena...