Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Enverİrem ()Usta dolarda beklentin nedir. Saygılar
5BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()EURUSD paritesinde 1,147 hedef vermiştik hedefimiz geldi yarın almazsak ayıp olur. Tabi fiyat bu seviyelerde olursa.
kural 1 stop yok kural 2 parçalı alım
1BeğenmedimŞikayet
amaninbo ()saatlerdir uğraşıyor kırılmadı. nokta atışı. tebrikler. buradan yüklü girsek mi
0BeğenmedimŞikayet
kartal35 ()Slm şuan da 5.48 den veriyor banka neden acaba heryerde 5.4927
2BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Parite hedefimiz geldi fakat bankamız kapalı olduğu için alım yapamıyoruz. Akşam işlem yapamamak bazen avantaj olur bazen dejavantaj Mesela banka açık olsa şimdi alsak belki destek kırılacak ve aldığımıza pişman olacağız. Yada tam tersi destek çalışır ve fiyat yükselirse fırsatı kaçırmış oluruz.
1BeğenmedimŞikayet
gold28 ()Hedef devam ediyor dimi hocam?
3BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()paritede beklenen çekme geldi. yarın 1,147-48 den alım verirse ilk alımımı yapmayı düşünüyorum
3BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()parite yola geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Direkt 1.17 ye gidecek gibi
0BeğenmedimŞikayet
joker33 ()emegine saglik baskanim 1.47.50 emir girildi
0BeğenmedimŞikayet
agir_vasita ()Hocam. Biliyorum cevap yazmiyosun ama. Bisey sorcam. Su an 1000 dolar i 1.153 den euro ya gecsek.. sonra da 1.170 den sizin grafige gore tekrar dolar a gecsek ne kadar artirim oluyo
0BeğenmedimŞikayet
Ausd ()Abi 1.08 iptal mi
0BeğenmedimŞikayet
gold28 ()1.147 mi bekliyorsunuz binmek icin trene
3BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()beni almadan gitme parite. affet beni sana çok kötü davrandım.
1BeğenmedimŞikayet
Traderrr ()Parite günü böyle kapatırsa 2 önemli direnci kırmış olacak. Düşüş trendini ve 1,147 yatay direnci. Çekme yaparsa ilk alımı yapacağız. Boğa tuzağına düşersek yapacak bişey yok. Stop bize ters
0BeğenmedimŞikayet
$Amisos55$ ()Walla hocam 3 4 ay oldu sanirsam parite yapali 1.17lerden artik gina geldi tam gbp ye gectik simdi 1.17 diyosunuz giderse cok uzulecem valla:(
0BeğenmedimŞikayet
yağmurdede ()1.17 kısa vade görünüyor hocam. Benim parite de 1.1459. Beklemedeyiz.