Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0506 21:34:54
EUR 36.3513 21:34:54
USD 34.5774 21:34:54
ALTIN ONS $2621.2300 21:34:54

Grafiği gönderen: Traderrr

⭐⭐Traderrr ()
Gram Altın
eur USD, da taşlar yerinden oynuyor.

1,147 alımlı 1,17 hedefli çalışmam

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Enverİrem ()

Usta dolarda beklentin nedir. Saygılar

5BeğenmedimŞikayet

Traderrr ()

EURUSD paritesinde 1,147 hedef vermiştik hedefimiz geldi yarın almazsak ayıp olur. Tabi fiyat bu seviyelerde olursa.

kural 1 stop yok kural 2 parçalı alım

1BeğenmedimŞikayet

amaninbo ()

saatlerdir uğraşıyor kırılmadı. nokta atışı. tebrikler. buradan yüklü girsek mi

0BeğenmedimŞikayet

kartal35 ()

Slm şuan da 5.48 den veriyor banka neden acaba heryerde 5.4927

2BeğenmedimŞikayet

Traderrr ()

Parite hedefimiz geldi fakat bankamız kapalı olduğu için alım yapamıyoruz. Akşam işlem yapamamak bazen avantaj olur bazen dejavantaj Mesela banka açık olsa şimdi alsak belki destek kırılacak ve aldığımıza pişman olacağız. Yada tam tersi destek çalışır ve fiyat yükselirse fırsatı kaçırmış oluruz.

1BeğenmedimŞikayet

gold28 ()

Hedef devam ediyor dimi hocam?

3BeğenmedimŞikayet

Traderrr ()

paritede beklenen çekme geldi. yarın 1,147-48 den alım verirse ilk alımımı yapmayı düşünüyorum

3BeğenmedimŞikayet

Traderrr ()

parite yola geliyor

0BeğenmedimŞikayet

Betdolar ()

Direkt 1.17 ye gidecek gibi

0BeğenmedimŞikayet

joker33 ()

emegine saglik baskanim 1.47.50 emir girildi

0BeğenmedimŞikayet

agir_vasita ()

Hocam. Biliyorum cevap yazmiyosun ama. Bisey sorcam. Su an 1000 dolar i 1.153 den euro ya gecsek.. sonra da 1.170 den sizin grafige gore tekrar dolar a gecsek ne kadar artirim oluyo

0BeğenmedimŞikayet

Ausd ()

Abi 1.08 iptal mi

0BeğenmedimŞikayet

gold28 ()

1.147 mi bekliyorsunuz binmek icin trene

3BeğenmedimŞikayet

Traderrr ()

beni almadan gitme parite. affet beni sana çok kötü davrandım.

1BeğenmedimŞikayet

Traderrr ()

Parite günü böyle kapatırsa 2 önemli direnci kırmış olacak. Düşüş trendini ve 1,147 yatay direnci. Çekme yaparsa ilk alımı yapacağız. Boğa tuzağına düşersek yapacak bişey yok. Stop bize ters

0BeğenmedimŞikayet

$Amisos55$ ()

Walla hocam 3 4 ay oldu sanirsam parite yapali 1.17lerden artik gina geldi tam gbp ye gectik simdi 1.17 diyosunuz giderse cok uzulecem valla:(

0BeğenmedimŞikayet

yağmurdede ()

1.17 kısa vade görünüyor hocam. Benim parite de 1.1459. Beklemedeyiz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum