Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 00:17:41
EUR 35.9598 00:17:41
USD 34.5191 00:17:41
ALTIN ONS $2717.4500 00:17:41

Grafiği gönderen: MetDay

⭐⭐MetDay ()
Gram Altın
altın ons ta dpo ya dikkat ve kapanış rakamları trendin üstünde 1w de

Yorumlar (2)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Asiaraz ()

1252 kirilirsa 1260 lara gideriz :((
Oyy aksam gerilim var
Gecemezse

2BeğenmedimŞikayet

MetDay ()

@Asiaraz çok önce uyardım amma ... ! :((( alt yorumda grafik var daha eski ye gidersen orta vadeli ons grafiklerimi bulabilirsin

buda yorumlarımdan bazıalrı ons için pozitif olduğumu her zaman dile getridm
0Gram Altın için Asiaraz (2 hafta önce)
Mehmet abi ons icin yeni ongorun var mi
Ons icin tamam mi yoksa devam mi?
MetDay için cevaplandı (yorumu göster)
0Gram Altın için MetDay yorumu (2 hafta önce)
1234.65 üstüne kaldıkça pozitif süreç devam edecektir
Çünkü günlüklere baktığımda iyi orayla işi yok.
Şu an haftalık hareket yapıyor
Bu yüzden 1234.65 destek olmuş
Ilerisi için bu duruşu ile 1285. Ve 1312 sırası ile test edilecek bana göre
Sadece tahmin :)
Asiaraz için cevaplandı

BEN BU RAKAMI 1 AY ÖNCE VERDİM
3Gram Altın için MetDay yorumu (1 ay önce)
HATIRLATMA USDTRY DİKKAT EDELİM DERİM

6Gram altın için MetDay yorumu (4 saat önce) Cevap yaz
selamun aleyküm kısa bir değerlendirme / öngörü diyelim
gümüştry 2,6077 direnç altta halen o rakam 2,119

usdtry 5,3891 direnç olmuş 4h de /5,4752 anlık görebilir

altınons 1231,4 şu an zayıf direnç 4h de 1227,77 üsründe kaldıkça 1d de 1241 ilk 1285 ise hedefte halen

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum