Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
mrtmrt81 ()Hocam burda Kasım başı başlayan 5.30-5.55 arası bir ters çanak daha var pazartesi 5.30 üzerine tekrar atamaz ise onun da hedefi 5.05/5.06 gibi. Umarım gerçekleşmez ben de tersteyim çünkü. Neticede 10 - 20 kuruşa artık çok takmıyorum. Zarar büyük zaten. Ama ha 5.20 ha 5.05 dönecek elbet. Düşüş trendini kırdığı an en az 6.20 lere kadar bir ralli yapacağını düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
gnlde ()Selam sayın @Traderist :)
Ters Fincan kulp konusunda hemfikiriz ve hedefini gördü. Grafikle de paylaşmıştım. Şimdi tepkisini izleyeceğiz. Neden?
Çünkü ortadaki yeşil çizginin hemen altında bir ters fincan kulp daha var ve bu tepki yukarı gidip boyun çizgisi üzerine atamazsa aşağıdaki hedefi istemesi muhtemel. Ben şu an tepkiye oynadım. Takipteyim. Bol kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
Black01 ()Telden paylaşıyorum. Kusura bakmayın. Altı çizili bölgede ters fincan olma olasılığı nedir? Oluşma süresinin az oluşu dışında formasyonda başka bir eksik var mı sizce?
1BeğenmedimŞikayet
Ayvalik77 ()Hocam sen ne zaman traderist desteği yazsan dolar daha cok düşüyor hasmın mı var mb de
1BeğenmedimŞikayet
Mangırcı ()Pariteyle ilgili düşünceniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
FUN ()Sayın Traderist bu grafiğin gerçekleşmesi için ne çok insan dua ediyordur kimbilir , bizi bu duruma getirenler utansın... :(( Saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Ç_A_M ()Gördüğü son dip olur umarım. Çok sıktı bu yıl 5.85 görürüz umarim.
0BeğenmedimŞikayet
acemi_kara_ ()Abi türkçesi nedir bunun izah edersen memnun olurum.. şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
sondakka ()Silkeleme hareketleri
0BeğenmedimŞikayet
SaltukBey ()Artık alımında çıkışında başlaması lazım bu gidişat bizi yordu Hocam :)