Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Josef_Nasi ()Bakın @_SOSYOLOG_ beyefendi 1hafta önce çok güzel bir değerlendirme yapmisti, benimde dikkatimi çeken gerçekçi bir analizdi,
0BeğenmedimŞikayet
Tocay ()hocam şu grafiklerinize bakıpta terste olanlardan rahatlamayan yoktur sanırım. teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Pdr2008 ()Sizin yorumlarınızı hep dört gözle bekliyorum her okuduğumda da inanın 1 kusur tl terste olduğumu bile unutuyorum. Şuan 4 lu rakamlar bile gelse içim rahat . Değerli görüşleriniz için tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_saba ()Teşekkürler
Çok faydası olacağını sanıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Selim2323 ()Hocam içimizi ferahlattın. Sağol...
0BeğenmedimŞikayet
dolar1963 ()değerli @_SOSYOLOG_ kusura bakmayın çok soru soruyorum ama şimdi 45 günlük süre sonunda her durumda 6 üstü olduktan sonra tekrar sizin beklentiniz olan 4,60 - 4,80 bandına mı dönecektir? Burda uzun süreli yatay seyir ve sonra mı zirveler... zaman sorunum yok 6,45 ten tersteyim . 6 lardan bozup 4,60 - 4,80 i rahatlıkla beklerim. 2019 sonuna doğru da zirve olacaksa orayı beklerim.. saygılar
1BeğenmedimŞikayet
İşçi1 ()Hocam 5.475 ten tersteyim 5.50 ve üzeri 2 aya kalmaz gelir diye anladim doğrumu anlamışım hocam Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
elifnas27 ()@_SOSYOLOG_ İyiki burdasınız teşekkür ediyorum nadide yorumlarınız yüreğimize su serpiyor sizinde yolunuz açık şansınız bolll olur İnşaAllah.
0BeğenmedimŞikayet
ATT35 ()Elinize sağlık güzel açıklama olmuş. Af bekleyen mahkumların ümdi oldunuz bir nebze
0BeğenmedimŞikayet
alikemaldenizli ()Teşekkürler,