Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
MyDolar ()Başkan bi yorum yapı ver be bekliyoruz kaç gündür
1BeğenmedimŞikayet
Bunebu ()Seçim den sonra kaç lira olur
0BeğenmedimŞikayet
Yıldızsız ()Seçime kadar rezerv yeterse
0BeğenmedimŞikayet
ms2010 ()ben Mustermo nerede diyordum :)
0BeğenmedimŞikayet
Berberce ()Nerelerdesin taçsız kral
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Said ()O zaman bunu sonsuza kadar yapabilirler. Anlamsız iddialar...
0BeğenmedimŞikayet
Gzdekrks ()Napalim o zaman dolar mi biriktirelim seçime kadar
0BeğenmedimŞikayet
Customer ()Kesinlikle üstad seçime kadar dolardan kazanma çabası kumar oynamak gibi
0BeğenmedimŞikayet
Mesutboyaci31_ ()Bu short olayini 6larda 7lerde yapmadi da 5 lerdemi yapiyor diyorsun
0BeğenmedimŞikayet
İsildak32 ()Sen bu işi bilmiyorsun ben senden daha iyi biliyorum 15 gün içinde 5199 değmesin üyeliğimi silecek sen silecekmisin
0BeğenmedimŞikayet
İsildak32 ()Üyelik duruyor buradasın
0BeğenmedimŞikayet
Ç_A_M ()Mb dolar kur tahmini 5.60 gibi güncellemiş dolara rahat yüzü gostermiyeçekler hocam. Ama bukadar sebil altı yapılan meseleler ne olacak orası muamma bakalım bir gün çok sert kıracak yukarıda ne zaman o zaman herkes tersten cikicak ben dahil :(
0BeğenmedimŞikayet
fmfa ()Bu istinasız hep 15. 'de oluyor ama ya :/
0BeğenmedimŞikayet
eylem69 ()@Mustermo üsdat merhaba.5.30 altı varmı ya. biz terste olanlara söyleyecek bir şey varmı. ne yapalım.
1BeğenmedimŞikayet
Vurkac2934 ()Seçime kadar piyasa ayarları ile oynayan seçimlerden sonra oynayamaz diye kural mi var takmissiniz seçime kadar su olacak bu olacak diye
0BeğenmedimŞikayet
SenKimsinYa ()Usta paritede sterline parite uygun mudur?
1BeğenmedimŞikayet
Murat2525 ()Ayarlarla oynadılar karıştırdılar şimdi ayarı tutturamıyorlar değerli mühendisim :)
bu defa düşmesinide engelleyemiyorlar iş kontrolden çıktı düştükçe alım geliyor iş dahada vahimleşiyor bu sefer onu düşünmeye başlıyorlar piyasada nakit samanlıkta iğne misali işin çivisi çıktı
0BeğenmedimŞikayet
megaboncuk ()Anlaşılan seçime kadar 4.50 dusurecekler
0BeğenmedimŞikayet
Arnıldcivardagezer_ ()Nasılsın kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
limoncu ()Merkezin mudahele ettiğine o kadar eminsek dolar almak ne kadar mantıklı..