Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
-1BeğenmedimŞikayet
Alengir ()Hocam jerere yazdığım mesajda size selam yolladım. Siz bu viop ve mb nin short pozisyonlarını siteye aşıladıktan sonra bunun üzerine yapılan yorumlar arttı. Daha önce kimse referans olarak bunu kullanmazdı. Şimdi bir çok yoruma esas teşkil ediyor
0BeğenmedimŞikayet
Alengir ()Hocam jerer mb nin short pozisyonunun yarın 15:00 te bittiğini yazmış. Kasım ayı dışında açtığı short pozisyonu yok mu? Mesela bugünkü merkezkaç:)) tablosu hangi dönemi kapsıyor?
0BeğenmedimŞikayet
xsrnos ()Bence viob olayına çok takılıyorsunuz. Bu sadece mb nin psikolojik savaşıdır. ayrıyeten kar bazlı bir iştir.
Son 1 ayda mb nin rezervi 3 milyar dolar artmış. Bir yandan satıyorum derken bir yandan alım yapıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Alengir ()Bir de bu son merkezkaç tablosunda , merkez 5.51 , 5.59 ve 5.79 maliyetli usd için de mi düşüş pozisyonu açmış? Bu merkezin bu rakamların altını öngördüğünü mü gösterir? Bir de bu üç rakamda lot sayısı yüksek maliyetli 6. xx lik kısımlara göre çok çok az bunun hikmeti nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Alengir ()Sayın hocam iyi akşamlar. Zamana yayılmış bir düşüş öngördüğünüzü sıkı bir takipçiniz olarak artık ezberledim.1/3 döviz 2/3 TL deyim kafamdaki rakam gelene kadar( daha doğrusu kafanızdaki) beklemek mi mantıklı yoksa TL nin bir miktarı ile al sat mı önerirsiniz döviz arttırma adına? Tabi hamlelerin başarılı olacağı ön kabulünden hareket ediyorum. Şu anda döviz olarak kardayım ama tl cinsinden 25k zaradayım. Ortalama 6.30 civarı(Usd). Bu tip muhabbetlere şek girmiyorsunuz biliyorum ama bu kardeşine bir kibarlık yapıp temel bir strateji verebilir misin?
1BeğenmedimŞikayet
Axebaby18 ()Açıklarsan seviniriz usd için olumlu bişeymı var olumsuz
0BeğenmedimŞikayet
nofix ()Hocam olayın özeti, MB dolar kurunu belli bir bantta tutmak için risk mi almış oluyor?
Yani, anne ahtapotun yavrularını beslemek için kendinden vermesi gibi.
1BeğenmedimŞikayet
Axebaby18 ()Hocam sen bunu paylasıuorsunda biz anlamıypz ki ne anlattığını