Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
dfor ()MB neden hep satan alan kısmında yok almadan nasıl satıyor?
0BeğenmedimŞikayet
Carpediemist ()Bu yorumu simdi okuyorum . ve bu fikre sahiptim. Parite ye gore sekillendigi noktasinda hemfikir olmamiz benim adima guzel.
0BeğenmedimŞikayet
Çekirge35 ()Merkez bankasının viob taki durumuna göre düşmeye devam edebilirmi diyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
mühendisyatırımcı ()5.43 maliyetli pozisyonun vadesi nedir acaba. Vadeler nerde yazıyor?
0BeğenmedimŞikayet
sondakka ()5 pozisyonda satış pozisyonu açıyorsa , düşeceğini ön görüyor diyebilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
ANTEPLİYİK_YORUM ()paylaşımın icin tşk.
0BeğenmedimŞikayet
Cenki ()dikkat ediyormusun hergün azalıyor 5.30 dan beri boyle
0BeğenmedimŞikayet
Retired_and_angry ()mrkez bankası pozisyon açarsa bu ne demek oluyor.. ne anlayalım acaba
0BeğenmedimŞikayet
sadEce ()31 ağustos 6.40 tan 3 eylül 5.88 den satış yapmış.. bugün vadeli. merkez kar üstüne kar yapmış :)
0BeğenmedimŞikayet
enescelal ()Genemi düşüş hocam
0BeğenmedimŞikayet
UCAGLAN ()Kardes acsada millet dolara yuklenmeye basladi bugun 160 milyon usd alindi. mb nin sattigi 50 milyon etki etmez birde bugun doviz ihalesine fiyat kimse vermedi bile
Ne anliyorsin bundan sen
0BeğenmedimŞikayet
YAPRAK42 ()Yani ne olur
0BeğenmedimŞikayet
MİRLİVA_44 ()Goca valla sen paylaşım yapınca dolardan soğuyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim66_1903 ()Kral grldi :)
0BeğenmedimŞikayet
murattt35 ()mmerkeze yakında longcular bye bye dicek az kaldı)))