Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
Keynesu ()Kasım sonu 93 ortalama ile satmış mb. Kasım ayında 50 olursa kur zarar mı etcekmi?
0BeğenmedimŞikayet
aerturk ()649 larda var hangisi önemli cidden.5.54 mü.
0BeğenmedimŞikayet
dsertyogurt ()merkez kendi çalıyor kendi oynuyor viopta terste kalmaz baktı çart piyasaya dolar salar 580bin lot giriyor adeta manipilatör gibi::)
0BeğenmedimŞikayet
THEGARDİYAN ()Satmaya devam yani
0BeğenmedimŞikayet
Moonrose ()Sat sat nereye kadar sat
0BeğenmedimŞikayet
Memuber ()Bundan ne anlamamızı bekliyorsunuz? Ben bön bön baktım açıklama alabilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Fredy ()1 tanesini açıklarmısınız viop ayrı bir piyasa mb açtığı işlemde ne olursa kar sağlayacak örneğin 5,54 lük işlemde
0BeğenmedimŞikayet
Isengard ()Beklentiniz nedir? Düşüş yönlü mü tekrar. Sayenizde zarardan uzak durduk haftalardır
0BeğenmedimŞikayet
status_quo ()@math_man bu gönderiyi yorumlar mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
M__sertaç ()Usta bunu yorumlar misin
0BeğenmedimŞikayet
M__sertaç ()Anlamadik yorumlar misin resmi
0BeğenmedimŞikayet
status_quo ()Sologuitar'ın paylaşımından bir şey anlayan varsa yorumlar mı lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
Efem09 ()Hocam bende 5.80 den aldım.5.50 üstü mümkün mu . Zararkes yapacağım ama hangi noktada yapmam lazım kararsızim. Bu düşüşün yükseliş tepkisi olur mu ve nereye kadar
0BeğenmedimŞikayet
Hayalperest09 ()@sologuitar peki bu 6.14 dem ve 6.54 dem alan bankalar neden alıyor ? Bilgim yok aydınlatırsan sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
akar42 ()Anlayamadik. usta ne. demek bu neden cildirmis olmali
0BeğenmedimŞikayet
Battlestone ()Ön dolarda olanları çıldırtıyor artık dolar beni ilgilendirmiyor 1 sene boyunca uyuşun yanımda unuttum yüzde 40 dolarım olduğunu :) belkide 2 sene en güzeli bu heralde @sologuitar başka türlü sıyırıcaz kafayı ama iyiki sizi ve bi kaç işi bilen arkadaşı dinleyip altdan toplama işine hiç girmedim hepiniz sağolun.
0BeğenmedimŞikayet
status_quo ()Ne anlamalıyız bundan?
0BeğenmedimŞikayet
ahmet1424 ()bu 5.54 faslını kapattık mı demek oluyor
0BeğenmedimŞikayet
karaturx ()Türkçe meali ne bunun hocam?
1BeğenmedimŞikayet
JuaViN ()Yani hocam aciklarmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Marjinal88 ()Üstad bunlar nedir
0BeğenmedimŞikayet
SBN_DÖVİZ ()Bu ne anlama geliyor
0BeğenmedimŞikayet
enescelal ()Genemi düşüş açmış hocam anlayamadım kusura bakmayın
0BeğenmedimŞikayet
couto ()Bunu bi açıklarmısın usta detaylı rica etsek ne anlama geliyor
0BeğenmedimŞikayet
Fatihpelle ()Yani kardeşim çıldırdı derken çukur derinleşiyor galiba bu durumda.
0BeğenmedimŞikayet
Heisenberggg ()Ere merkez kontrol sana gecti sanirim piyasalara olumlu bir hava esecek bir sure