Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 22:21:41
EUR 36.0174 22:21:41
USD 34.5453 22:21:41
ALTIN ONS $2710.8750 22:21:41

Grafiği gönderen: sologuitar

⭐⭐sologuitar ()
Dolar
merkez cildirmis olmali :)

Yorumlar (26)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Keynesu ()

Kasım sonu 93 ortalama ile satmış mb. Kasım ayında 50 olursa kur zarar mı etcekmi?

0BeğenmedimŞikayet

aerturk ()

649 larda var hangisi önemli cidden.5.54 mü.

0BeğenmedimŞikayet

dsertyogurt ()

merkez kendi çalıyor kendi oynuyor viopta terste kalmaz baktı çart piyasaya dolar salar 580bin lot giriyor adeta manipilatör gibi::)

0BeğenmedimŞikayet

THEGARDİYAN ()

Satmaya devam yani

0BeğenmedimŞikayet

Moonrose ()

Sat sat nereye kadar sat

0BeğenmedimŞikayet

Memuber ()

Bundan ne anlamamızı bekliyorsunuz? Ben bön bön baktım açıklama alabilir miyiz?

0BeğenmedimŞikayet

Fredy ()

1 tanesini açıklarmısınız viop ayrı bir piyasa mb açtığı işlemde ne olursa kar sağlayacak örneğin 5,54 lük işlemde

0BeğenmedimŞikayet

Isengard ()

Beklentiniz nedir? Düşüş yönlü mü tekrar. Sayenizde zarardan uzak durduk haftalardır

0BeğenmedimŞikayet

status_quo ()

@math_man bu gönderiyi yorumlar mısınız?

0BeğenmedimŞikayet

M__sertaç ()

Usta bunu yorumlar misin

0BeğenmedimŞikayet

M__sertaç ()

Anlamadik yorumlar misin resmi

0BeğenmedimŞikayet

status_quo ()

Sologuitar'ın paylaşımından bir şey anlayan varsa yorumlar mı lütfen.

0BeğenmedimŞikayet

Efem09 ()

Hocam bende 5.80 den aldım.5.50 üstü mümkün mu . Zararkes yapacağım ama hangi noktada yapmam lazım kararsızim. Bu düşüşün yükseliş tepkisi olur mu ve nereye kadar

0BeğenmedimŞikayet

Hayalperest09 ()

@sologuitar peki bu 6.14 dem ve 6.54 dem alan bankalar neden alıyor ? Bilgim yok aydınlatırsan sevinirim

0BeğenmedimŞikayet

akar42 ()

Anlayamadik. usta ne. demek bu neden cildirmis olmali

0BeğenmedimŞikayet

Battlestone ()

Ön dolarda olanları çıldırtıyor artık dolar beni ilgilendirmiyor 1 sene boyunca uyuşun yanımda unuttum yüzde 40 dolarım olduğunu :) belkide 2 sene en güzeli bu heralde @sologuitar başka türlü sıyırıcaz kafayı ama iyiki sizi ve bi kaç işi bilen arkadaşı dinleyip altdan toplama işine hiç girmedim hepiniz sağolun.

0BeğenmedimŞikayet

status_quo ()

Ne anlamalıyız bundan?

0BeğenmedimŞikayet

ahmet1424 ()

bu 5.54 faslını kapattık mı demek oluyor

0BeğenmedimŞikayet

karaturx ()

Türkçe meali ne bunun hocam?

1BeğenmedimŞikayet

JuaViN ()

Yani hocam aciklarmisiniz

0BeğenmedimŞikayet

Marjinal88 ()

Üstad bunlar nedir

0BeğenmedimŞikayet

SBN_DÖVİZ ()

Bu ne anlama geliyor

0BeğenmedimŞikayet

enescelal ()

Genemi düşüş açmış hocam anlayamadım kusura bakmayın

0BeğenmedimŞikayet

couto ()

Bunu bi açıklarmısın usta detaylı rica etsek ne anlama geliyor

0BeğenmedimŞikayet

Fatihpelle ()

Yani kardeşim çıldırdı derken çukur derinleşiyor galiba bu durumda.

0BeğenmedimŞikayet

Heisenberggg ()

Ere merkez kontrol sana gecti sanirim piyasalara olumlu bir hava esecek bir sure

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum