Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
cembey_63 ()He he 3000 olur belki.. bugünkü hedef ons 3371
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
grambiriktiren ()Gönlünüze göre olur umarım. Yakışır, güle güle kullanın...
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()İnşaallah gram 4000 4100 arasına düşer 2 ajda da ben alıcam söz)))
grambiriktiren için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
grambiriktiren ()Hatırladığım kadarıyla en son arsa mı tarla mı ne almıştı, yurt dışına gidip geliyordu. Selam olsun takip ediyorsa
grambiriktiren için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
grambiriktiren ()Çok güzel analizleri olan mütevazi birisiydi. Yorumlarından mesajlarından faydalanma şansım oldu. Eskiden çok başarılı büyüklerimiz vardı, Onur abi vardı mesela, Onursall nikiyle geliyodu, ondan da çok istifade etmiştim, şimdilerdeki gibi içimden düşmek geçiyor bence düşecek, çıkmaya başlayınca aha da çıkacak sonra da ben bilmiştim yarışı yapmıyolardı. Hepsine selam olsun...
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Birbirine zıt bir sürü farklı lezzet hep bir arada buluşsa; ) Aşure gibi tatlı olamadık:)) Altın yönü kardeşimizi seviyorum genç heyecanlı cabası emeği kıymetli teknik kurullar gereği hataları olabilir lakin kusursuzluk aynasından bakmak yerine nezaketle uyarmak eliştiri yapmak daha yapıcı olur saygı ve sevgilerimle
hakan3301 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İnşallah Güliz hanımın kulakları çınlamıştır ve sağlığı yerindedir, Haftasonu site sessizken herkes faydalansın görsün istedim böyle tekniği ayrı zerafeti ayrı güzel; ))
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yldızları deyil Galaxiyi versen az gelir Yedi yıldır yazmamış inşllah hayattadır. Kendisiyle tanışmak isterdim
1BeğenmedimŞikayet
hakan3301 ()harbiden girdim baktım sayfasına 5 yıldız değil 10 yıldızıda hakediyor ablamız. inşallah sağlığı sıhhati yerindedir
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()İdolüm muhteşem teknik mütevazi kalple birleşmişmiş yedi yıldır uğramamış siteyi bizleri mahrum bırakmış, teknik bize SAR indikatörü gibi dur ve geri dön der bazen Onsun 2070 kırılımından gelen kulplu çanağa fibonacci attığımda Nisan sonu gibi uzatmalırı oynuyordu, tekknikte hayatta denge üzerine kurulmuştur ortlamalardan uzaklaşanı hayatın matematiği dengeye davet eder gel bakalım der sen burda çok abarttın ortlaları destekleri yete tani tutar:)) zirvede uzun bacaklı doji sonra haf. SAR ları tepesine çökmüş baskı vardı düşen trende örnek eğitim çalışması olsun istedim ordan burdan şu ekonmisten duyulan bilgilerle deyil soru soran dostlarımıza neyin neden olacağının bilgisini tekniğiyle paylaşmaktı doji mumları anlattığımda bir hanfendi çıkıp doğru yorumlamış dediğiniz yorumu teşk. ederim tesadüfen gördüm bir kişide olsa faydasını takdir etmiş diye ve takibe aldım ..
1BeğenmedimŞikayet
hakan3301 ()tanımıyorum ama tanımak isterdim
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kim o kadın
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Paylasiminiz icin tesekkurler. Guliz Hanim in da kulaklarini cinlatalim (zamanlama nedeniyle kendisini taniyamadim) ve kendisine saglik dileyelim…
0BeğenmedimŞikayet
hakan3301 ()gerçi şimdi gelse Altın yönü onada ders vermeye kalkar kadın kalpten gider. zuahah
0BeğenmedimŞikayet
hakan3301 ()vay be işte saygı duyulması gereken değerli bir ablamız. keşke şuan gelsede kıymetli bilgilerine ulaşabilsek
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Geceye not konu Nostalji @guliz hocamızı hürmetle anmış olalım beş yldızı hakeden kendi ayakları üzerinde duran donanımlı harika bir teknikçi hayattaysa kendisine selamlarımı gönderiyorum.. SAR Stop And Reversal kelimelerinin baş harfleridir ve tam karşılığı "Dur ve geri dön" dur. ters pozisyon ac. vs. diye anlattığı ve benim de severek kullandığım sar indikatörünün Rsi. vs bir çok konular teknik açıklamaları ayrıntılarıyla alt yorumu bırakıyorum merka edenler inceleyebilir..
İyi tatiller dostlar.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@deniz88 arkadaşım alt yorumda sar konusunu güzel anlatmış, bu kıymetli @guliz hocamızın sayfasını incele istersen çok değerli bir yetenek ama sayfaya yıllardır gelmiyor selamlar gönderelim belki duyar..
0BeğenmedimŞikayet
turkzeynep ()Çok anlamadık güliz hanım. Daha bizim anlayacağımız şekilde söyler misiniz
Şu anda full tl deyim altın mi dolar mi alsam diyorum. ve nerden alayim zarardayım. acemiyim lutfen yardim edin fikrinize ihtiyacım var
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_ali ()@guliz hanim bizim en cok hangisi isimize yarar hic bir bilgimiz yok bu paylastiklarindan
0BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()ne anladın
Sniper657 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tarımcı41 ()Peki abla . Macd ve diğer indikatörleri kullanırken saatlik günlük haftalık bakmanın ne farkı olur ve bu dilimler bistte dolarda onsta değişiyormu
0BeğenmedimŞikayet
Zazaselo ()ben anlamadım şimdi 5.51 gelecek mi yani şimdi
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa_ali ()@guliz hanim lutfen temelli gitmeyin ayda bir de olsa paylasimlarinizdan eksik etmeyin bizleri
0BeğenmedimŞikayet
Sniper657 ()Bu iyi oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
Reddevelopercoder ()Guliz hanım düzeltme aşağı mi yukarı mi olacak. zaten ons diblerde değilmi?