Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
eraycan ()Sevgili sosyolog bu 6.25-6.55 arası atak sanırım 3. eliot dalgasının sonu...4. dalga 4.80 - 5.30 boşluğu ki bu sizin fikirlerinizle örtüşüyor.. benim grafiğimde 6.84 çıkıyor üst dokunacağı yer3. dalda sonu ama yanılıyorda olabilirim.. mayıs ayında 4.80 - 5.30 buldum ben 4. dalganın sonunu..5. Dalga 8 lerde bitiyor...
0BeğenmedimŞikayet
Crazy_ ()Slm ustam yahu zarar kes yapmaktan şuanda korkuyorum açıkçası bana bi akıl ver 2ay sonra ödemem var 6.30 ters ne yapmalıyım tşk
0BeğenmedimŞikayet
Prenses88 ()Nicki görünce evet hala umut var diyorum sayın @_SOSYOLOG_ :) Emeklerinize sağlık..
0BeğenmedimŞikayet
Blacksea61 ()Şu an tamamen siyasi konjektür belirliyor piyasayı sn hocam..
0BeğenmedimŞikayet
goodmoney ()den S2 den dönüs olmazsa neolur onu yazmamissiniz
0BeğenmedimŞikayet
The_AVANOS ()Abi Allah razı olsun senden Allah acil şifalar versin içim çok rahatladı çok tersdeyim
0BeğenmedimŞikayet
Skrya ()Emegine saglik saolasin
0BeğenmedimŞikayet
Hadiya_hayırlısı ()Aksiyon haberi çıkaralım çıkarmasına da manüplasyona girer mi hocam:))
0BeğenmedimŞikayet
Selcuk3737 ()Sunu soruyorum sadece destek dirençleri çizmişsiniz ne güzel sizin grafiğinizi yorumluyorum aylık grafiğinizi hepsinde dolar pembe yerden destek almış r2 ye gitmiş hatta 7.20 ye gitmeden önceki atakda bile öyle olmuş tek sorum şu ülke sanayi devrimi yaptık yada g5 girdi bizim mi haberimiz yok pembenin altında aylık kapanış yapıp desteklere gitsin
1BeğenmedimŞikayet
mehti10 ()Hocam benim gibi terste kalanlar için çok faydalı bi çalışma olmuş emeğinize sağlık teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Tolber ()Hocam insallah 13 güne düze çıkarız.
0BeğenmedimŞikayet
Nedolarmış ()Hadi inşllah diyelim , saygılar hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Zıplayan_Marul ()valla süper çalışma sizin gibi aydınlatıcı bilgi verenler konuşsa yorumunuz geyik muhabbeti yüzünden havada kaldı.
0BeğenmedimŞikayet
Burkay19 ()@_SOSYOLOG_ hocam benim 65 bin zararım var zararkes yaptım şu an %45 dolardayım bu zararı kapatmak için bi hisse yada başka bi araç öneriniz varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Nazımcem ()Teşekkürler hocam, elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
akar42 ()Teşekkürler ustad
0BeğenmedimŞikayet
Rıcheard ()Güzel bilgileriniz icin tesekkurler degerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
Porte ()Sağ olun hocam... Emeğinize sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
Seres ()Hoşgeldiniz sayın sosyolog nerelerdeydiniz
0BeğenmedimŞikayet
$riche_riskk$ ()Emeğinize sağlık hocam görüşleriniz değerli