Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 21:44:08
EUR 36.0147 21:44:08
USD 34.5406 21:44:08
ALTIN ONS $2709.5450 21:44:08

Grafiği gönderen: _SOSYOLOG_

Evet değerli dostlarım özürdiliyorum biraz ağır ilerliyorum.Çokca selam yazan hoşgeldin yazan değerli dostlarım var grafikte olduğum için cevap yazamadım.Hepinize selamlar var'olun herdaim.

Şimdi yükseliş olasığının olduğu noktalardan birini paylaşacağım fakat lütfen elinde TL olanlar bunu bir yatırım tavsiyesi olarak algılamasın bu paylaşımlarım sadece terste olanlara yürüdükleri yolda ışık olma mayetindedir.

Bu grafikteki indikatörümüz “Pivot Points Standard” adı verdiğimiz bir indikatördür.Grafikten anlamayanlar şöyle düşünsünler.Aşağı yönlü S1, s2, s3, s4, s5 çizgileri desdek noktaları.Yukarı yönlü çizgileri ise R1, r2, r3, r4, r5 direnç noktaları ve tam ortalarında “P” çizgisi vardır P çizgisini tahterevallinin denge noktası gibi düşünün.Çünkü global bir yatırım aracı dengeli olarak yani basaman yaparak çıkmalı ve basamak olarak yine dengeli biçimde düşmelidir.Her iki yönlü dikine düşüşler ve yükselişler ülkeye zarar verir böyle bişeyin olması durumundada bir önceki grafiğimizdede gösterdiğimiz gibi dengelenmek zorundadır.

Bu grafiğimiz 1D Grafik yani günlük grafiktir günlük grafikler 30 günlük periyodu kapsar.Grafiktede görüldüğü gibi “P” çizgisi Altın a düşmüş S1 e değmiş mini bir yükseliş ancak sonra onuda kırmış S2 deymek üzereyiz S2 5500 e tekabul ediyor.

Ne demiştik “P” noktası denge noktasıdır şayet S2 den bir dönüş olursa S1 yani 5765 hedef alınır. Burası kırılırsa sert bi şekilde “P” noktası hedef alınır yani 6250

Ancak dediğim gibi 1D grafikler 30 günlük periyodu kapsar ve biz bunun 17 gününü geride bıraktık tüm bunları yapabilmesi için 13 günü var ve biraz aksiyon haberlerine ihtiyaç var.Saygılarımla

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

eraycan ()

Sevgili sosyolog bu 6.25-6.55 arası atak sanırım 3. eliot dalgasının sonu...4. dalga 4.80 - 5.30 boşluğu ki bu sizin fikirlerinizle örtüşüyor.. benim grafiğimde 6.84 çıkıyor üst dokunacağı yer3. dalda sonu ama yanılıyorda olabilirim.. mayıs ayında 4.80 - 5.30 buldum ben 4. dalganın sonunu..5. Dalga 8 lerde bitiyor...

0BeğenmedimŞikayet

Crazy_ ()

Slm ustam yahu zarar kes yapmaktan şuanda korkuyorum açıkçası bana bi akıl ver 2ay sonra ödemem var 6.30 ters ne yapmalıyım tşk

0BeğenmedimŞikayet

Prenses88 ()

Nicki görünce evet hala umut var diyorum sayın @_SOSYOLOG_ :) Emeklerinize sağlık..

0BeğenmedimŞikayet

Blacksea61 ()

Şu an tamamen siyasi konjektür belirliyor piyasayı sn hocam..

0BeğenmedimŞikayet

goodmoney ()

den S2 den dönüs olmazsa neolur onu yazmamissiniz

0BeğenmedimŞikayet

The_AVANOS ()

Abi Allah razı olsun senden Allah acil şifalar versin içim çok rahatladı çok tersdeyim

0BeğenmedimŞikayet

Skrya ()

Emegine saglik saolasin

0BeğenmedimŞikayet

Hadiya_hayırlısı ()

Aksiyon haberi çıkaralım çıkarmasına da manüplasyona girer mi hocam:))

0BeğenmedimŞikayet

Selcuk3737 ()

Sunu soruyorum sadece destek dirençleri çizmişsiniz ne güzel sizin grafiğinizi yorumluyorum aylık grafiğinizi hepsinde dolar pembe yerden destek almış r2 ye gitmiş hatta 7.20 ye gitmeden önceki atakda bile öyle olmuş tek sorum şu ülke sanayi devrimi yaptık yada g5 girdi bizim mi haberimiz yok pembenin altında aylık kapanış yapıp desteklere gitsin

1BeğenmedimŞikayet

mehti10 ()

Hocam benim gibi terste kalanlar için çok faydalı bi çalışma olmuş emeğinize sağlık teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Tolber ()

Hocam insallah 13 güne düze çıkarız.

0BeğenmedimŞikayet

Nedolarmış ()

Hadi inşllah diyelim , saygılar hocam.

0BeğenmedimŞikayet

Zıplayan_Marul ()

valla süper çalışma sizin gibi aydınlatıcı bilgi verenler konuşsa yorumunuz geyik muhabbeti yüzünden havada kaldı.

0BeğenmedimŞikayet

Burkay19 ()

@_SOSYOLOG_ hocam benim 65 bin zararım var zararkes yaptım şu an %45 dolardayım bu zararı kapatmak için bi hisse yada başka bi araç öneriniz varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

0BeğenmedimŞikayet

Nazımcem ()

Teşekkürler hocam, elinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

akar42 ()

Teşekkürler ustad

0BeğenmedimŞikayet

Rıcheard ()

Güzel bilgileriniz icin tesekkurler degerli hocam

0BeğenmedimŞikayet

Porte ()

Sağ olun hocam... Emeğinize sağlık...

0BeğenmedimŞikayet

Seres ()

Hoşgeldiniz sayın sosyolog nerelerdeydiniz

0BeğenmedimŞikayet

$riche_riskk$ ()

Emeğinize sağlık hocam görüşleriniz değerli

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum