Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
esra3444 ()Zarar kes tavsiye eder misiniz
0BeğenmedimŞikayet
efex ()Guzel calisma, tesekkurler. Yalniz gunluklerde 9 mum ard arda kirmizi. Bir dusus olacaksa bile duzeltmesi olmali degil mi? Lin Reg i gunluge vurdugumuzda bugunku hareket ile disari sarkmis mesela, 5.9xx lara bir duzeltme gelmesi gerekmezmi?
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetkrs ()@_SOSYOLOG_ hocam yani bizm terstenn cikmamiz icn 1 aya kadr mi bekliycz
3BeğenmedimŞikayet
husnu34 ()hocam öncelikle şahsım adıma teşekkürler sağlıklı bir ülke için dedikleriniz doğru lakin ben işadamıyım devamlı piyasanın içindeyim ve ülkemiz zor bir süreçten geçiyor tamam dış etkenler var ama bizler çok lüks yaşadık ve hiç üretim yapmadık az miktarda yarı üretim yaptık ve şu anda borsamızda sayısız firma batmış durumda faiz artırarak TÜRKİYENİN toplam borcunu faizle ileri tarihe öteleniyor ve geleceğimiz ipotek altına alınıyor mart seçimlerine kadar dolara baskı yapacaklar sonuçta bu araba biryere çarpacak önce frene bastılar şimdi elfrenide çektiler bakalım ne olacak NOT: SATACAK KAR EDEN YERDE KALMADI herkesten özür dilerim başınızı ağrıttım
0BeğenmedimŞikayet
Ebu_Zer ()Özlettiniz hocam hoşgeldiniz @_SOSYOLOG_
0BeğenmedimŞikayet
kaptan_custo ()Sağolun hocam
0BeğenmedimŞikayet
FUTURERACER ()Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
siyahh ()yanlış anlamadıysam düşüş bu hafta bitiyor! haftaya yükseliş başlıyacak,
1BeğenmedimŞikayet
Abcde84 ()Emeğine sağlık. %50 zarar kes yaptığım tl var 5.67 den. Diğer %50 6.15 ortalamadan hala dolarda. Anladığım kararıyla tekrar alım için beklemeyi tavsiye ediyorsun. Yarın gireyim bir %25 diyorum da.
0BeğenmedimŞikayet
Nazımcem ()Teşekkür ederim üstadım.
0BeğenmedimŞikayet
seckinazerfidan ()Ustad sen ne güzel ve nazik bi insansın tesekkur ederiz alakan
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()Hocam öncelikle selamlar, umarım rahatsızlığınızı atlatmışsınızdır,
Soru: haftalıkta mavi kanalda olmasına rağmen , aylık grafikte mavi kanala girmiş olması için nasıl bir hareket olması gerek aylık kapanış o seviyede mi olması gerek, saygılar selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Tvci ()Güzel grafik te, kanal ın yönü yukarı gidiyor hocam er yada geç ytd
0BeğenmedimŞikayet
Olympus ()Elinize sağlık bu kadar yalın ve rahat anlayacağım bir açıklama görmedim teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Madem böyle güzel hareketler biliyordun , bu zamana kadar neredeydin Bay/kuş:)
0BeğenmedimŞikayet
SelimHannn ()Terste kalanlar sosyolog un profilini inceyebilir
0BeğenmedimŞikayet
Rıcheard ()Tesekkurler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Furkan16 ()Hocam hoşgeldin hayırlı geceler nasılsın sağlığın iyidir inşallah özlettin kendini
0BeğenmedimŞikayet
SelimHannn ()Sosyolog gerekli cvbi verdi