Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
yuemti ()Grafiğin meali açık alltta zaman çizelgesi var. Bu eğri yüzeyini takip ediyor diyor. Aşağıya eğrinin sağına kırmaz takip edrse yıl sonu 8 olur diyor grafik. Ama kesin bilgi yaylım modunda bişi değil bence çünkü daha öncede bnzer bi eğri vardı ve kırılmıştı. Dolarda olan biri olarak beklentim belli. Ytd :)
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Aşağıya devam edebilir mi?
Emin olamadım tl ye geçtim . Ağalar horse bu 20 kuruş yukarı uzardı giremezler
0BeğenmedimŞikayet
Kartal_dolar ()Ahanda bu 8e gider inanmiyorsan dayiya sor
0BeğenmedimŞikayet
Mahmut21 ()Hocam grafikten pek anlamam ama yükseliş trendine mi girecek gösterge
0BeğenmedimŞikayet
onscu85 ()bu grafik o kadar anlamsız ve gereksiz ki şuan.
Hiç birşey ifade etmiyor.
2BeğenmedimŞikayet
Fx_İst ()Hele şükür aklı başında birileri geldi şu siteye. Sbahtan beri şu 5.20 ciler bogusuyorum el imdat
0BeğenmedimŞikayet
ExAeL ()Bunun anlamı nedir hocam?
0BeğenmedimŞikayet
aydilimi ()Ama bu 7 e gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
croyscam ()yay formasyonu :))) varmı böyle birşey litaraturde hoca
0BeğenmedimŞikayet
waldo54 ()Ne anlayacağımızı şaşırdık hocam
0BeğenmedimŞikayet
labourer ()çıkacak yani. dava geriliminin bitmesiyle yükseliş
2BeğenmedimŞikayet
Alisss ()Hocam bu Paylaştığınız grafikten ne anlamalıyız? Yükseliş mi gösteriyor , Yoksa daha da düşüş mü görünüyor?
0BeğenmedimŞikayet
Ofli ()Valla hatırladım :)))
Akgul1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sevimsiz ()Bu 5.82 alt sinirmi demek oluyor ustad?
0BeğenmedimŞikayet
blue_green ()Haklı olmanızı diliyorum gönülden
0BeğenmedimŞikayet
economicsprof ()Acayip bir grafik, paylasim cok faydali, ama bu sartlarda zor, teknikte ok ama
0BeğenmedimŞikayet
Dck ()Valla sinaniyorum ha suan:))
0BeğenmedimŞikayet
Universiteli_Genc ()Cok iddialı bir grafik hadi bakalım Ustad
0BeğenmedimŞikayet
Ertanoviç ()Hocam Grafiğin mealini yazabilir misiniz, hepimizi aydınlatmış olursunuz. Grafiğe göre gidişat nedir?
0BeğenmedimŞikayet
revenue ()Grafiğin anlamı nedir? Artış mı öngörüyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
cakma_muhendis ()senin apoletlerini sökeceğim :)
0BeğenmedimŞikayet
bilal71 ()Aynen dolar 9 olacak . ytd
1BeğenmedimŞikayet
Akgul1 ()sen 8 milyar milyon ? ?