Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Viyanali_16 ()Bide elden ele öyle mi:)
0BeğenmedimŞikayet
Günselim ()çok başarılı :)
0BeğenmedimŞikayet
globetrotter ()maşallah fincan kulp obo tobo boğa ayı herşey var. ilk defa bir grafikte hepsini birden görüyoruz:) teşekkür ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
belerop ()bu sağa donuk 45 derecelı W formasyonudur 5.90 u gordugunden berı 6.60a atmaya calısıyor :))
0BeğenmedimŞikayet
672hakan ()Mikemmel bir atlayış.. Süper bi grafik
0BeğenmedimŞikayet
mrblack19 ()Peçeteye çizmen her ne kadar beni şüpheye düşürse de :)
Yine de elden ele uzatmam sonuçta tuvalet kağıdı :)
0BeğenmedimŞikayet
enesil ()Kağıt havlu mu o :)))
0BeğenmedimŞikayet
AçıkÇay ()Çok emek var kardeşim burda, hakkını falan helal et ))
Tersde miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Dstarr ()Peceteye mi çizdin hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Emirhan06 ()Çok güldüm, tebrik ederim
0BeğenmedimŞikayet
fmfa ()Toilet kağıdımı o :))
0BeğenmedimŞikayet
Black01 ()Gecenin ikisine kadar ofiste uğraştım. Hedefi yazdım. Buyrun.
0BeğenmedimŞikayet
Kawasaki ():))) çok iyi ya
0BeğenmedimŞikayet
anil1905 ()ustam çizim yeteneğin sıfır çizgiler anormal yamuk diye gelir biri şimdi :))
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()O peçete kaç para haberiniz varmı :))