Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
Black_cat ()7,65 den satılan garan 7,20 den alınmıştır.
2BeğenmedimŞikayet
Black_cat ()Merhaba arkadaşlar. İki gün önceki Garan çalışmamız. 7,60-7,65 arası satmakla sanırım iyi yapmışım. Belki hedef gelir diye alım için bir miktar para ayıracağım.
0BeğenmedimŞikayet
mmuroyimvess ()hocam bahsettigin düşüş %8 az değil garanti bankası bahsettigin bir satış yemez her satısı alım fırsatı görülen bir kagıttan bahsediyoruz biliyorum cok alım yedi biraz yavaslaması düzeltmesi lazım hic bir sey sonsuza kadar gitmez onada eyw. fakat %8 kaybetmesini beklemek gercekci değil bistin yönü yukarı bankaları gitcek yolu var zaten halen ucuzlar alım fırsatı vercektir ama 7,55 7,5 vs olur bu rakam ordan tekrar 7,83 leri dener kırarsa ve orayı destek yaparsa 8,22 yi dener ordan sert bir satıs yer nerede durur bilemem ama 7,83 ün altına gelmez bence. yabancılar bankalara girdi pazartesi %8 artmıstı garanti vakıf %11 akbank %6.5 ve diger bankalarda en az %4-5 artmıstı yabancılar komple tüm bankalara girmişti rockfeller ailesi bankalardan hisse aldı dendi dogrudur. ucuz diye tl de degerlen sürecini demek onlarda öngördü milleti 5.6 kurda olcagına dair yabancı kuruluslar öngörüde bulunmusken bedava bankalar alım görür tabiki. ama o adamlar satıs yapmak icin girmedi bankalara onuda belirtiyim kar realize edicek olsada bu seviyelerden etmez. ben satıslar gelcek demiyorum bende gelcektir diyorum ama o bahsettiginiz seviyelere değil. pazarteside kur zaten 6,15 6,1 larda acarsa - lerde acar bist cumadan short acanlar cukkaladı. alım fırsatı görüp alanlar eşliğinde yükseldiğinide görebiliriz. iyi gözlemlemek gerek.
0BeğenmedimŞikayet
Black_cat ()@Camcı @The_Makine şöyle bir alıcı gözle sizde bakın istedim dostlarım :)