Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
celebi61 ()Güliz Hanım yarının değerlerini de atar mısınınız? Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Sureklizarar ()Mrhb guliz hanim.. benim 6. 60 tan aldigim dolarim var ve hala duruyor ... yarin veya gelecek hafta icin bir beklentiniz varmi... stoplas onerirmisiniz ... hangi fiyattan yapsam makuldur ... tesekkurler ... tum mesuliyeti bana aittir
0BeğenmedimŞikayet
Yolcu1 ()Tebrikler güliz hn çalışmalarınız için teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Hayırlısıolsun4732 ()Usta günü yorumlarsanız çok sevinirim. Rakamlar değişmedi mi
0BeğenmedimŞikayet
nefret2055 ()Ons neden hala yukarı yada aşağı kiramadi. Altın ons da gümüş ons da aynı ne düşüyor ne yükseliyor
0BeğenmedimŞikayet
kurtulamadımmuhaseben ()Ablam hayırli aksamlar yıl sonuna kadar gram 280 gelir mi beklentin nedir
0BeğenmedimŞikayet
rreskss ()99 like vardı bende 100 üncü likeı verdim bravo guliz hanım
0BeğenmedimŞikayet
Usd7 ()Vallah bu kadın bu işi biliyr sen nasıl tuttruyrsn böyle )
0BeğenmedimŞikayet
erkan08 ()Teşekkür ederiz. Bugün bu paylasiminiz sayesinde alım yerini tutturdum.
0BeğenmedimŞikayet
Okan1882 ()Güliz Hanım merhaba gram altında 215- 220 leri görmek artık hayal midir ? Orta vadeli yatırımcı için alım yeri 230- 235 bandı mıdır?
-1BeğenmedimŞikayet
Dünya_işi ()millet tekniğe aç
0BeğenmedimŞikayet
Sergerde ()tesekkurler Güliz. Iyiki burdasin. Bu arada Borsayi da ekledigin icin ayrica tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Madenciii ()yani gram çıkacakmı düşecekmi bu tablolardan hiçbişe anlamıyom :)
0BeğenmedimŞikayet
HYL ()Emeginize sağlık, Çok teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
sekoset ()Ellerine gozlerine saglik ablacim.
0BeğenmedimŞikayet
Uzmanekonomici ()Güliz hanım ovp den beklentileriniz nedir acaba
0BeğenmedimŞikayet
Xalil21 ()Abla yarınkı beklenti tam olarak ne yönde görüşünüz değerlidir tşkler
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()Abla OVP düşünceniz nedir?
1BeğenmedimŞikayet
Eclips1 ()Teşekkür ederim. emegine sağlık üstadım. saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Cioo ()Emeginize sağlık