Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
burgan ()hocam dediğiniz doğru çıktı yine
0BeğenmedimŞikayet
Yaşamak ()Hocam peki 6. 80 e yol dewam mi yoksa mb kararindan sonrq ki zamanlarda
16BeğenmedimŞikayet
_SOSYOLOG_ ()Tik tak tik tak :) beklenti 6570 idi görülen rakam 6555 ; ))
0BeğenmedimŞikayet
aerturk ()@_SOSYOLOG_ hocam oğrenmek için soruyorum lütfen cevap verin. 40 anlık düştü. Dediğiniz durum bu mu?
0BeğenmedimŞikayet
accemiiiii ()kral 6. 38 deyken alım noktası demiştiniz, korkup daha da düşecek zannedip dediğinizi yapmadım ve ortalama 10 kuruş (2 kuruş tfx makası desek) 220 liralık bir kardan oldum malesef ama alımımı 6. 50 de yaptım :( yarın sabah bir alım daha yapabilirim dediğiniz gibi 5 dalga boyunda 5. dalgaya gidiyor olabilir
değerli yorumlarınızı bizden eksik etmeyin hocam saygılar
0BeğenmedimŞikayet
akar42 ()Emegin icin tesekkurler ustad
0BeğenmedimŞikayet
accemiiiii ()Sağol üstad özellikle senin yorumlarını bekliyordum, şu an mobildeyim eve geçince özellikle inceleyecegim
0BeğenmedimŞikayet
Yaşamak ()Hocam ya gercekten cok kararsız kaldım su alim yapim mi 6. 90 lardan zararkesi 70 lerde değilde 6. 43 lerde yaptım tekrar alım yapim mi tüm mesuliyet bana aittir bi yardımcı olun kafam cok karısık sadece zarar da etsek sıkıntı yok sadece yol gösterecek sizin gibi değerli ve bilgili insanlara ihtiyacım var
0BeğenmedimŞikayet
zgrdrtyl ()Full tl'deyim. Bu seviyeden alım yapılır mı sizce 6. 40 stop değeriyle? Alınırsa ne oranda alınır sizce? Düşünceleriniz önemli.
0BeğenmedimŞikayet
JorgeMoss ()buradan 6, 4531 den dolara girelim demek olarak algılıyorum zarar kar tamamen bana ait
0BeğenmedimŞikayet
semiramis_ ()Kardeşim emin misin :) bu botlar pc işlemcisi tarafından kontrol edilmiyorsa ki edilmiyor perşembe gününe kadar beklerler ya da avlamak için az arttırıp salarlar aşagıya... ytd
0BeğenmedimŞikayet
greenappletwist ()emeklerinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
murattt35 ()usta bu bot mot kimdirr acabaaa gerçekten bootlarmı alıyor bunu