Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
4BeğenmedimŞikayet
Black_cat ()Merhaba arkadaşlar.
Ekli yorum Bist 93274 seviyesinde iken yapılmıştı. İlk hedef olarak 96, 600 seviyesi gösterilmiş ve devamında 12 ekim sonucuna göre 106000 seviyesinin test edilebileceğini, belirtmiştim. Ben elimdeki banka hisselerini tutuyorum. Şu an için maksimum 7000 puan artış yaşandı.
Bu bir risk riskin noktası 12 ekim sonucu ne olabileceği. Şayet 12 ekim sonucu gelişme biste yarayacaksa bundan en çok bankacılık hisselerinin nemalanacağını düşünüyorum. Bu nedenle bist için ayırdığım tüm para ile banka hisselerindeyim.
Asla yatırım tavsiyesi olmaz sadece kendi durumumu temel ve teknik analiz bakımından risk unsurunu da belirterek açıklamaya çalıştım.
1BeğenmedimŞikayet
Black_cat ()Merhaba arkadaşlar. Ekli grafiği belki hatırlayan vardır. 10 gün önce paylaştığımız grafikteki ilk hedefimiz 96600 seviyesi bugün test edilmiştir. Ben şahsen beklemeye devam edeceğim. Umarım ikinci hedefimiz de test edilir. Asla yatırım tavsiyesi olamaz. Sadece kişisel düşüncedir.
0BeğenmedimŞikayet
Black_cat ()Direnci kırmaya gidiyoruz. Kritik seviye bana göre 96000 12 Ekimde bir de olumlu haber gelirse bu iş tamam.
0BeğenmedimŞikayet
Black_cat ()Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta paylaştığım grafikteki 96600 direnci şu anda 96000 seviyesine gerilemiştir. 5 Hafta demiştik birinci hafta olumlu. Kaldı 4 hafta.
1BeğenmedimŞikayet
semiramis_ ()Evet katılıyorum kardeşim bu şekilde olmasa da bende de çalışmanı destekleyen çubuklar mevcut ya nasip ...