Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Ninova_cotton ()Tebrik ederim Üstad
0BeğenmedimŞikayet
eraycan ()ambr0 bankinda öngörüsü 8, 2 0lmuş h0cam...
0BeğenmedimŞikayet
polynna ()hocam 8 görür mü 6. 95 tersteyim yarısını zararına çıktım.
0BeğenmedimŞikayet
erenuzz ()Hocam çok teşekkürler emeğinize, alım yerleri grafikte var diyorsunuz, grafikten pek anlamam ama 6. 40 ve 6. 22 var , bunlar mi alım yerleri? 6. 40 görürsek alalım grafiye göre ( tabii ki sizin sorumluluğunuz değil ytd)
0BeğenmedimŞikayet
Purof ()Teşekkürler dostum
0BeğenmedimŞikayet
kartal7979 ()Bu grafiğe göre 6. 40 görürsek aksiyona geçmeliyiz, sonra unutmalıyız. Bu faydalı oldu.
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()selamlar dostum,
yeniden seni görmek çok moral
verdi.. başarılar sevgiler..
0BeğenmedimŞikayet
Charchari ()Hocam tek soru. 13 üne tl mi dövizlemi girmek mantıklı ful olarak?
0BeğenmedimŞikayet
dakikadam ()ayın 13 ünden sonra doların tepkisi öyle mi olur?
0BeğenmedimŞikayet
Batu06 ()Hocam çok zarardayım lütfen cevap verirmisimiz 50 k zararım var anca 8 üstü kurtarıyor beni ne yapmalıyım
0BeğenmedimŞikayet
Duygusuz_Trader ()Hocam mb faiz günü ne zaman b3klenti nedir peki teşkkütler şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
ikiters_bidüz ()Hocam bu trend çizgisi yarın çalışır gibi duruyo
0BeğenmedimŞikayet
bycoupe ()hocam anlattığınız 1- 5- 9 mu çalışmaya başladı?
0BeğenmedimŞikayet
stalagmit ()emeğinize sağlık hocam, sert yükseliş derken ne kadar sürede olmalı bu yükseliş?
0BeğenmedimŞikayet
Tamam ()Bu düşüşün nedeni nedir anlamış değilim