Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
polat_25 ()6. 501 mo yoksa
6489 mu?
0BeğenmedimŞikayet
Egea ()Grafik candır gerisi heyecandır:)))
1BeğenmedimŞikayet
Şakircay ()kim diyo başkanm onu! gönder bi bol karbonatlı çayı vereyim de görsün. benm ema 89 =5 başkanm bu arada. saygılar!
0BeğenmedimŞikayet
Ninurta ()bu grafige gore 6, 40 mi olacak zarardan bozmalimiyiz
0BeğenmedimŞikayet
Dolarmanyaaa ()Süpersiniz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Tolaz ()Pazartesi bu grafik devam eder mi?
0BeğenmedimŞikayet
karizma70 ()Baba seni tebrik ediyorum inecek çıkacak diyeni çok gördüm ama Saat ve dakika veripte tutturana görmemiştim Helal olsun
0BeğenmedimŞikayet
Dogukan33 ()Usta 6. 59 'dan alımınız da satış hedefiniz nedir acep?
0BeğenmedimŞikayet
reyhan21 ()Dusus devam edermi
0BeğenmedimŞikayet
PARACIKLARIM ()kardeşim ne diyon 6. 50 altını görürmü. alakmı burdün gram. 50 gr aldım 4 parcaya böldüm. pazartesi enflasyon yüksek görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
agresifpolyanna ()Evet ben de takip ettim sizi almadim 600 üstü ama burdan almak mantıklı mı , pazartesiyi mi bekleyelim ? Çok vakit de kalmadı kapanışa ..
0BeğenmedimŞikayet
Youme ()Anlatılmak istenen nedir acaba teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Boyno27 ()Tamamda şimdi burdan ne olur bu grafik ne diyor bu duruma trader kardeş bize yardımcı ol terste ksldık
0BeğenmedimŞikayet
wolbec4 ()Sizce pazartesi yön nasıl olur
0BeğenmedimŞikayet
altın_61 ()çekilir dedin ucundan çektin aşağıya:)
0BeğenmedimŞikayet
Gebze_Spor ()Hocam bu ne anlama gelir.. 6. 63 gelecek tekrar dönüş yapacak anlamimi oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Bekir_viop_ ()Yorumunu da yapsan en azından anlardık sonra alışır kendimiz de yorumlardık
0BeğenmedimŞikayet
altın_61 ()tebrikler trader :)
0BeğenmedimŞikayet
Easyaslife ()Yahu ustam burdan daha aşağı inermi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Ayyıldız_Team ()E tamam 7 olmuyo mu dedigin gibi