Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Serus ()Tebrikler ilgiyle izliyorum sizi henüz işlem yapmakta korkuyorum 7k elimde ne alıyorum ne satıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
chasesky ()Like lar sana. tebrikler güzel çalışma iyi iş.
0BeğenmedimŞikayet
Alibolat ()Düzeltme bekliyor musun üstad acil
0BeğenmedimŞikayet
ceyhn ()Dikkatli ol kirmizi bultenle arama karari cikarmasinlar sana:)
0BeğenmedimŞikayet
BİLCİHAN ()Ve Mustermo dördüncü yıldıza gider.
0BeğenmedimŞikayet
Jeo_fatih ()Kisa vadede nerede satmaliyiz tahmininiz varmi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Hümaxx ()Yaa dert etme sonucta grafikleri paylasiyorsun mahcupluk bi durum yok ortada. Siyasi bir gelisme olmazsa grafikler çalışır emegine saglik
0BeğenmedimŞikayet
bbp65p ()Hocam yediden tersdeyim beklemelimiyim daha cikarmı
0BeğenmedimŞikayet
mobilecom ()Kendini adıma teşekkürler hocam 6. 58 den satacagima bir parçayı sayenizde 6. 15 den çıktım
0BeğenmedimŞikayet
Sterlinder ()Takipteyim üstad.
0BeğenmedimŞikayet
Tiryakim_65 ()Tebrikler hocam bi geri çekilme bekliyor musunuz ? lütfen cvb yazın :) grafikte geri çekilme görünmüyor
0BeğenmedimŞikayet
Tubbishe ()Dolar şu an yeninergen bi çocuk gibi davranıyor ne zaman biter ergenlik süreci @Mustermo
0BeğenmedimŞikayet
Erkin2503 ()Yil sonu beklentiniz varmi
0BeğenmedimŞikayet
garanticii ()usta eline yüreğine sağlık, helal olsun...