Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
YILMAZHAN ()Merhaba seltol grafiklere yabancıyım tarih diyor 7xxx diyo ne zaman 7Xxx açıklarmısınız?
0BeğenmedimŞikayet
Satiye_aslan_69 ()@SeLtoL ıyi geceler grafiklerinizdeki artislar bu sene sanki daha çok tavan yapmış gibi duruyo yanılıyorum. mu?
0BeğenmedimŞikayet
olwayslose ()o 2001 yilindaki 0. 70xx ten 1. 61xx li rakamlara bir gunde gelmisti::(( ve de ben 0, 70lerde bozdurmustum dolarimi ertesi gun iki katina cikmisti:::((( kalp krizi gecirecektim sinirdennn:::((( neydi yaaa? ::((( sonrada 1. 800 lerden alip yillarca beklemistim yukselmemisti usd:::((
0BeğenmedimŞikayet
Kptan ()Bi kanalda dündü çok iyi hatırlıyorum. Dolar en büyük yükselişi zararı 2001/2002 yılı ve öncesinde gerçekleştirmiş. Sonra büyük toparlamalar yaşamısız izledim ağzım bi ara açılmıs fark etmemişim kapattım, sonra tv yi kapatım salona geçtim Film izlemeye...
0BeğenmedimŞikayet
Doğan_ ()Hocam zirveden sonra büyük bi düşüş bekliyormusunuz sizde
0BeğenmedimŞikayet
EfsaneGeriDöndü ()2012 de dolar almıştım baya dipten yakalamışım :))