Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Kcby ()Bu gün okuduğum Tüm ekonomistlerin yorumları bu grafiği destekliyor.
0BeğenmedimŞikayet
8080 ()İnsanın çizerken inanmadığı grafik demiştim hatırlarsan bu onlardan biri. ..
0BeğenmedimŞikayet
dileknurk ()Bunu paylaşmak bile cesaretli olduğunuzu gösterir. En azından herkes gibi sadece düşerken daha düşecek yükselirkende daha yüksecelek demiyorsunuz.
1BeğenmedimŞikayet
msnngnc ()8. 86 olurmu olamaz yav olursa tahttan indiriler adami:)
0BeğenmedimŞikayet
Hakkisoydan ()bu gecemi gelir bu rakam?
0BeğenmedimŞikayet
Bay_Dolares ()Üstat seni yakın takip ediyorum. Söylediklerin çıkıyor. Ama bu formasyon mucize gibi duruyor. 8. 86 ne demek.
0BeğenmedimŞikayet
ozgurz ()8. 86 mi yazıyor orda. Gözüm iyi gormuyorda
0BeğenmedimŞikayet
epinefrin ()8. 86 mı 6 seviyesi mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
tekoman ()Gelmez hocam. %1 gibi bir oran veriyorum gelmesine.
0BeğenmedimŞikayet
Usamr ()Ben bişey anlamadım grafikten :)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomi_prof ()Değerli hocam, şuan en realistik işleri yapan sizsiniz tebrik ediyorum. 5 yıldıZlı olmayı hakeden sadece sizin ciddi emek versidiğiniz çalışmalar.
0BeğenmedimŞikayet
Mesutboyaci31_ ()7leri sindiremeden 8. 86 mi:/
0BeğenmedimŞikayet
sekooo ()Hocam fırsat verirmi alalım mı seni sıkı takip ediyorum ama yeniyim grafiklerdende anlamıyorum full tl deyim nepayim kardan zararım çok fazla
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSamsun ()Üstad ne ettin :)) önümüzdeki hafta ilgilenemeyecem alim satim 'la. Grafiğinden rica etsen iki hafta kadar ertelese olmamı :)))
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgar28 ()@Mustermo bu çalışmada ressamın eline çocuk çarpmış galiba
0BeğenmedimŞikayet
Ozko86 ()Dedıklerı cıkıyor genelde
0BeğenmedimŞikayet
furkanmemıs ()Hocam 3 dalga bitişi 6, 60 diyor ben 675 ten tersteyim 660 görünce saliyorum o zaman
0BeğenmedimŞikayet
Dolar_kolik ()Abi yapma böyle şeyler iştaha geliyo millet çok iştahlanıyorlar terse kalırlarsa seni linç ederler :)
0BeğenmedimŞikayet
DOLARCI_HACI ()birden verme hocam alıştıra alıştıra ver şu grafikleri gözünü seveyim 8. 58 nedir ya :( buzlanma efekti falan yap bari :( kalp başlicak bende
0BeğenmedimŞikayet
Rochefoucauld ()Yani çıkacak mi diyor bu grafikte ustad
0BeğenmedimŞikayet
Doğan_ ()Okdr çıkmaz hocam ya :)