Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
1BeğenmedimŞikayet
zamanlama_manidar ()Eğitim ne yazık ki tamamlanmıştır.
1BeğenmedimŞikayet
A_Ç ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
doğrucubalık ()@zamanlama_manidar Levent bey merhaba, fincan kulp sonrası büyük bir yükseliş mi oluyor ? buradan bunu çıkarabilir miyiz?
3BeğenmedimŞikayet
zamanlama_manidar ()Arkadaşlar sürekli destek- direnç sormak yerine, alım ve satım noktalarını alt grafikte olduğu gibi kendiniz tespit ederseniz bu işten daha büyük kazanç sağlar ve zevk alırsınız.
Bir altta da dün akşam yine örnek olarak attığım grafik mevcuttur, beni yanlış anlamayacağınıza inanıyorum.
@Aykut46 , @Betdolar
1BeğenmedimŞikayet
SING ()Yine Bir Jest Yapsınısınız Takipkilerinize Burhan Bey Teşekkürlerimizi Sunuyoruz Bizde.
0BeğenmedimŞikayet
Sefer_Vakti ()Levent Abi günaydın.
221 den gram var ne tavsiye edersin nereden döner bu ?
220 lerden alıp verir mi ?
%50 TL de var.
0BeğenmedimŞikayet
engineer_ali ()Benimde beklediğim yer 6, 5
Yarın gelir diye tahmin ediyorum..
0BeğenmedimŞikayet
matsushita ()iyi geceler Levent bey
2BeğenmedimŞikayet
bulut30 ()seviliyosun
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Hoşgeldin Üstad :) İyi akşamlar...
@zamanlama_manidar
0BeğenmedimŞikayet
Ayyıldız_Team ()Parite 1, 13 ken boyle bir grafik hakkinda gorusmustuk bugun 1. 1718 dusunceniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Doktorcivanım ()Burhan abi kemerleri bağlayın mı diyorsun...