Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
DolaRisk ()Merhaba, 6. 74den 8252 dolarım var. Sizde ne yapmak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Kptan ()Birde varsa tahvil faiz oranlarını paylaşırmısınız ... ordada ne demek istediğiniz pekişiyor...
0BeğenmedimŞikayet
Nzn21 ()Profilinizde dolarin gozu yukarda dedinizde ben tersteyim ve cok panikteyim
0BeğenmedimŞikayet
1bay ()Bir de hâla faiz arttırılsın dolar frenlensin diyenler var, tablo ortada daha ne olsun... üniversitede bir hocamız "bir ülkenin bankalarının verdiği faiz o ülkedeki enflasyon değeridir" derdi şimdi daha iyi anlıyorum bu cümleyi.
0BeğenmedimŞikayet
Nzn21 ()Hocam slm ben sizce artik yukselismi
0BeğenmedimŞikayet
Özgür_çocuk_ ()Rakamlar yalan söylemez : ))
0BeğenmedimŞikayet
tafabey ()faiz düşürmek lazım diyorsun heralde:))
0BeğenmedimŞikayet
hissiyatci_yatirimci ()vayyy beee