Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
flzfb ()Hocam iyi bayramlar.. bu aralar yoksunuz. yeni katildim bu platforma. paylasimlarinizi dikkate aliyorum.. herkes fed den bahsetmeye basladi. bilen bilmeyen yazip ciziyor.. dolar dusmeye basladi... sormak istedigim sey.. bayram sonu icin hala ayni fikirdemisiniz? Tesekkur ederim
0BeğenmedimŞikayet
Fatihan ()Üstad dünya kadar takipçin var ve seni bekliyor... Şu farları yak artık karanlıkta yön bulalım
0BeğenmedimŞikayet
msnoyunmsn ()sen nası bi kralsın? :)
0BeğenmedimŞikayet
Benekli3495 ()Henüz herşey bitmedi diyorsun; ))
0BeğenmedimŞikayet
ibrahim12345 ()Usta geldiğine sevindim 1 tane sevmeyenin varsa bin tane sevenin var lütfen bunu unutma :))) bide bu durumu anlatan ve yükseliş dalga boyunu grafik üzerinde belirtebilirmisiniz saygılar
0BeğenmedimŞikayet
samil2012 ()Teşekkürler kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Garantici_ ()Sizin dolar duruyor mu
0BeğenmedimŞikayet
abdulhey4 ()Eline sağlık üstadım
0BeğenmedimŞikayet
Sinan4141 ()Hocam siteyi boşlama gözlerimiz seni arıyor
0BeğenmedimŞikayet
Ares_ ()Grafinide paylaşırmısın trader
0BeğenmedimŞikayet
Orhunmete ()Üstad ben dolarda bayağı yüklü tersdeyim. Acaba dolar 7 tl yi yeniden ne zaman görebilir. Eylülde tcmb faiz artırırsa dolar daha da düşer mi. Cevao için şi
mdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Snnctlky ()Sıkıntı Yok Başkan bekliyoruz her zaman ki gibi no problem :) senle çok kazandım bekledikçe kazanıyoruz yeterki sabır
0BeğenmedimŞikayet
AcemiSelcuk ()Hocamm geldinizmii. Hoş geldiniz . çok sevindim. hayırlı bayramlar.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihan ()Üstad daha açıklayıcı olsa anlayamadım
0BeğenmedimŞikayet
Omrplt ()Bende w den umitliyim hocam w yi ailecek seviyok begeniyok:)
0BeğenmedimŞikayet
DOLARCI_HACI ()sağolun dilinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Mhmthlya ()Buydu ustad sana yakisanda hsg tekrar bayramin mubarek oslun