Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
tekoman ()Erkekler bu grafiğe dikkat arkadaşlar
0BeğenmedimŞikayet
19poyraz19 ()Grafik gayet net yön yukarı lakin bana pazartesi ne olur onu öğrenmek istiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Egea ()Bu çanak patlarsa 820 civarı demek
0BeğenmedimŞikayet
altın007 ()hocam buna guzel bır fıncan kulp gider mi , 9 tl hedef li ?
0BeğenmedimŞikayet
Barış98 ()O zaman 6 dan fullemek lazım ...
0BeğenmedimŞikayet
Para_dedektifi ()Hocam bu grafiğin devami gelirse bu dolarda yeni rekor kırdırmaz mı?
0BeğenmedimŞikayet
nrsn2011 ()Yani ne demek anlayamadım
0BeğenmedimŞikayet
air888 ()hocam bir kac kez yazdım gelmedi sanırım
bayramda ve sonrası için teknik yukarı fakat siyasi konjektör uygun mu ? cıkması için
0BeğenmedimŞikayet
19poyraz19 ()grafiğe göre çıkış gözlemleniyor
0BeğenmedimŞikayet
muratçınar36 ()Sayın hocam satış yeri olarak öngörünüz var mı teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Gulyabani ()Kartpostal gibi duruyor :)
0BeğenmedimŞikayet
bado23 ()Hocam bulunduğu noktadan inme ihtimali yok mu?
0BeğenmedimŞikayet
Gelibolu ()Kardes. Pztesi 6 civarlari olursa alim yerimidir sence?
0BeğenmedimŞikayet
msnoyunmsn ()hocam grafik den anlamam ama bunda anlamıcak bişey de yok evet çıkacak ini çıkmazsada alım fırsatı vercek yarı yarıya olanlar için avantaj sayılabilir fark etmez diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
hakan93 ()Şair burada ne demek istedi :)
0BeğenmedimŞikayet
tekoman ()bu yay'ı takip etmek lazım. çanağı kapatmaya gidiyor bizim zıpkın delikanlı :)